Bir teklif
isteği

Haberler

Terex Finlay, Sigma Bulgaria JSC'yi büyüyen Uluslararası ağına katılan en son bayi olarak duyurdu.

Terex Finlay, Sigma Bulgaria JSC'nin Bulgaristan'da yetkili satış, servis, parça ve kiralama sağlayıcısı olarak atandığını duyurmaktan mutluluk duyar. 

Sigma, Balkan bölgesinde 100 yıllık geçmişe sahip çok uluslu bir Grup olan Saracakış Şirketler Grubu'nun üyesidir. 

Bina, inşaat, taş ocakçılığı, agregalar ve geri dönüşüm pazarındaki müşterilere olağanüstü hizmet sunan tam hizmetli bir ağır ekipman bayisidir. 

Şirket artık müşterilerine tüm Terex Finlay kırma, eleme ve taşıma ekipmanı yelpazesini sunuyor. 

Sigma aynı zamanda pazardaki mevcut Terex Finlay makine popülasyonuna anında yürürlüğe girecek şekilde orijinal yedek parça ve destek hizmetleri de sağlayacaktır. “Sigma Bulgaria JSC, deneyimli, çözüm odaklı bir tesis ve ekipman ithalatçısı ve distribütörüdür. 

Bulgaristan genelinde birinci sınıf ekipmanların satışı, kiralanması ve satış sonrası desteği konusunda uzmanlaşmıştır. Satış Direktörü Nigel Irvine, Sigma müşterilerine yakın ve müşterilerimize en yüksek kalitede ekipmanın yanı sıra üstün hizmet ve müşteri desteği sağlama tutkumuzu paylaşıyor ”dedi. “Terex Finlay portföyü, mevcut temel yapı ürün yelpazemizi tamamlayıcı niteliktedir ve müşterilerimiz, ürettikleri üstün ürünü ilk elden deneyimleyecektir. Serimize Terex Finlay eklemenin müşterilerimize ve tüm organizasyonumuza büyük fayda sağlayacağını hissettim. Terex Finlay, verimli üretim ve düşük operasyonel maliyetler sağlarken, müşteri kullanım kolaylığına odaklanan harika ürünler geliştiren ilerici ve ileri görüşlü bir şirkettir. Bu strateji, Sigma Bulgaristan'ın ülkemizin son derece rekabetçi pazarında sahip olduğu yaklaşımla mükemmel bir şekilde eşleşmektedir. "

İcra Direktörü Haris Bailas Daha fazla bilgi için iletişim: 

Daniel Kouzmanov (Terex Finlay Marka Yöneticisi) 

T: +359 2441 9930 (Dahili: 3013) 
F: +359 2978 3436 
M: +359 882 823 260 
E: officebulgaria@saracakis.bg 
W: www.saracakis.bg