Bir teklif
isteği

Haberler

Terex Hosur, büyüyen Hindistan pazarı için ilk 'yerel' 883+ HD ayırıcıyı üretti.

Hosur, 28 Temmuz 2020: Terex Finlay, Temmuz 2020'de Hosur'daki son teknoloji Terex Materials Processing tesisinde inşa edilen dördüncü nesil 883+ ağır iş eleyicisinin ilk üretim ünitesini bu ay piyasaya sürdü. Hosur tesisi şu anda Terex Finlay kırıcıları ve elekleri üretiyor ve uzun yıllardır Hindistan'da güçlü bir üretim varlığına sahip. Terex Finlay Genel Müdürü Viraj Parthi, “Odak noktamız her zaman 'Hindistan'da Üret' çözümleri olmuştur ve YENİ Terex® Finlay 883+ taş ocakçılığı, madencilik, inşaat ve yıkım atıkları için uygun çok yönlü ve uyarlanabilir bir makinedir. üst toprak, geri dönüşüm, kum, çakıl, kömür ve agrega uygulamaları. Hammadde eleme makinesi olarak birincil kırıcıdan sonra veya tek başına çalışmak üzere tasarlanmıştır. "

Tesis, saatte 600 tona kadar işleme kapasitesine sahiptir ve paletli mobil kırıcı, Yükleyici veya ekskavatör ile beslenebilir. Bu agresif öne bakan eğimli modüler konfigürasyon ekran kutusu, 4.8m x 1.5m üst güverte ve 4.8m x 1.5m alt güverte ile toplam 14.4m2 (155ft2) perdeleme alanına sahiptir. Makinenin çalışma uygulamasına bağlı olarak, ekran kutusunun açısını 13 - 19 ° arasında değiştirmek için hidrolik ayar kullanılabilir. Ekran kutusunun üst kısmı, aşağıdakiler dahil çeşitli tarama ortamları ile donatılabilir; Dişler, Bofor çubukları, Punch plakası ve Tel örgü. Alt güverteye ağ veya kademeli parmaklar takılabilir.

Makineye standart olarak yüksek torklu bir çelik pan apron besleyici takılmıştır ve zorlu ve çeşitli çalışma ortamlarında kanıtlanmış performans ve çok yönlülüğe sahiptir. Hazne, bir mobil kırıcı ile birlikte kullanım için bir açılır arka kapı ile standart olarak 7 m³ kapasiteye sahiptir.

Makine, maksimum istifleme kapasitesine ve hızlı kurulum ve sökme sürelerinin ilgili faydalarına olanak tanıyan, hidrolik olarak katlanır üç boşaltma konveyörü ile donatılmıştır.

Makinenin ek özellikleri arasında; ekran kutusunun her iki tarafına standart olarak yerleştirilmiş galvanizli erişim merdivenleri ve yürüme yolları. Elek kutusu boşaltma ucunun hidrolik olarak yükseltilmesi, elek kutusu ve ince malzeme taşıma konveyörü bakımı için ek boşluk sağlar.

Ana Özellikler: 

· Yeni alt katın muz profili ve artırılmış alanı, ince malzemelerin taranmasını en üst düzeye çıkarır.
· 4,8 m x 1,5 m (16 ’x 5’) üst güverte ve 4,8 m x 1,5 m (16 ’x 5’) alt güverte ekranına sahip modüler yapılandırma ekran kutusu.
· Agresif ekran kutusu bofor çubukları, hızlı şarjları, dokuma ağları, zımba plakalarını, çatalları ve kademeli parmakları kabul edebilir.
· Ekran kutusu açısı hidrolik olarak 13º ile 19º arasında bir açıya ayarlanabilir.
· Elek kutusu boşaltma ucu, verimli ve kolay ortam erişimini ve değiştirmeyi kolaylaştırmak için hidrolik olarak 500 mm yükseltilebilir.

Terex, Hosur operasyonlarına 10 yıldan biraz daha uzun bir süre önce,
2009'da 80'e yakın ekip üyesiyle başladı. On yıl sonra, işletme 500'den fazla ekip üyesine sahip ve biri Terex Finlay olan çeşitli markaları aracılığıyla güçlü bir pazar mevcudiyetine sahip. Terex Hindistan, otoyollar, havaalanları, kanallar ve enerji santralleri gibi Hindistan'daki büyük stratejik altyapı projelerinin ayrılmaz bir parçası olan yenilikçi ürünler sunmaktadır. Hosur'daki Terex üretim tesisi hakkında daha fazla bilgi edinmek için bu videoyu izleyin: Videoyu izlemek için tıklayın