Bir teklif
isteği

Haberler

Finlay, Yenilik ve Başarının 65. Yılını Ekip Üyeleriyle Kutluyor

Mobil kırma ve eleme endüstrisinde öncü bir güç olan Finlay, 17 Kasım Cuma günü Tyrone Farming Society sahasında düzenlenen yıldönümü etkinliğinde 65 yıllık mükemmellik ve yenilikçiliği kutladı. Etkinlik, Finlay'in küresel başarısına katkıda bulunan dört Omagh tesisinden yaklaşık 600 ekip üyesini bir araya getirdi.

 

Kutlama, Finlay İş Kolu Direktörü ve Terex Omagh Genel Müdürü Matt Dickson'ın, Finlay'in kurucusu John Finlay'in 1950'lerdeki öncü çalışmalarından, ezici ve endüstriyel endüstride küresel bir lider olarak mevcut durumuna kadar geçirdiği evrime dair bilgiler veren bir sunumla başladı. tarama endüstrisi. Sunum, Finlay'in ilk günlerine değinerek, John Finlay'in 1958'de ilk mobil eleyiciyi yaratma, ürün portföyünü büyütme ve güvenilirlik ve performansa dayalı bir itibar oluşturma konusundaki yaratıcılığını sergiledi. Finlay ayrıca Tullyvannon'daki mütevazı başlangıcından üretim ayak izini genişleterek şu anda Kuzey İrlanda'da Omagh, Dungannon ve Campsie, İngiltere'de Coalville, Çin'de Jiading, Hindistan'da Hosur ve Malezya'da birçok tesise sahip oldu.

 

1999 yılında Terex'in bir parçası olduktan sonra Finlay, Terex Finlay olarak tanındı, ancak markanın güçlü mirasının bilincinde olarak, 'Güçlü Miras, Güçlü Gelecek' sloganıyla orijinal Finlay ismine geri döndü. Geleceğe yönelik yıldönümü etkinliğinde, Finlay ürün portföyüne çok daha fazla elektrikli modelin sunulması planlarıyla birlikte, markanın sürdürülebilirliğe olan bağlılığının yanı sıra, geliştirilmekte olan önemli ürün gelişmeleri de vurgulandı. Terex aynı zamanda yeni yenilikçi ürünlerin üretimi için ilave kapasite sağlamak üzere Omagh tesisini genişletmeye de yatırım yapıyor. Genişleme planları arasında, 2024 yılı sonuna kadar tamamlanması planlanan ve geçen hafta temeli atılan yeni bir montaj hattının yanı sıra, 2025 yılında tamamlanması beklenen Finlay Genel Merkezi markalı yeni bir ofis bloğunun inşaatı da yer alıyor.

 

Etkinlikte, yerel merkezli J Hutton & Sons Catering tarafından bir çadırda servis edilen bir akşam yemeği yer aldı; ardından ekip üyeleri, şirketin zaman çizelgesini keşfetme, video görüntülerini izleme ve Finlay'in 65 yıllık güçlü şirketini şekillendiren önemli kilometre taşlarını hatırlama fırsatı buldu. miras. Dönüm noktası olan yılın hatırası olarak ekip üyelerine ayrıca 65 yıllık logoyu taşıyan Finlay markalı giysiler verilecek.

 

Finlay İş Kolu Direktörü Matt Dickson, "Bu dönüm noktası, Omagh'ta yerel olarak çalışan 600'den fazla kişiden oluşan ekibimizin sergilediği olağanüstü adanmışlığın, yenilikçiliğin ve ekip çalışmasının bir kanıtıdır" dedi. "Finlay'in bölgede, mobil tarama ekipmanı konseptine öncülük eden kurucumuz John Finlay'e kadar uzanan derin ve uzun vadeli rotaları var. Bu yıldönümü etkinliği, küresel başarımıza yaptıkları katkıyı takdir ederken bunu ekip üyelerimizle paylaşmak için ideal bir fırsattı.

 

Finlay bir isim veya logodan çok daha fazlasıdır; mükemmelliğin, yeniliğin ve bütünlüğün sembolüdür. Bu, ekibimizin sıkı çalışmasını ve istikrarlı bağlılığını temsil eder. Bu, her seferinde bir makine ve her seferinde bir memnun müşteriyle birlikte oluşturduğumuz bir mirastır. Kendini işine adamış ekibimiz, Omagh'daki heyecan verici genişleme planlarımız ve pazardaki sınırları zorlamaya devam edecek ürün yol haritamızla Finlay'in güçlü mirası, daha da güçlü bir geleceğin temelini oluşturuyor."