Bir teklif
isteği

Haberler

İlk Terex® Finlay 860 scalper üretim birimleri Terex® Dungannon üretim hatlarını takip ediyor.

İlk Terex® Finlay 860 scalper üretim modeli Terex Dungannon üretim hattını takip etti ve doğrudan Avrupa'daki bir geri dönüşüm uygulamasında çalışmaya gitti.

Yeni Terex® Finlay 860 paletli scalper, ağır hizmet tipi ekrana bakan kompakt ve agresif bir ileri ekrandır. Bu son derece çok yönlü ve esnek makine, agregalar, kum ve çakıl, üst toprak, inşaat yıkımı ve saha alanının birinci sınıf olduğu geri dönüşüm uygulamaları gibi birincil ve ikincil eleme uygulamalarında üstündür.

Tamamen bağımsız tesis hidrolik olarak katlanabilir ve 30 dakikadan daha kısa bir sürede taşınmaya hazır hale getirilebilir ve bir kırıcı, elek veya yükleyici tarafından beslenebilir ve bu da onu sözleşme taraması ve küçük ölçekli operatörler için ideal bir makine haline getirir.

 

Temel makine özellikleri:

  • Agresif ekran kutusu bofor çubukları, screenharps, dokuma örgü, zımba plakası ve basamaklı parmakları kabul edebilir.
  • Modüler tasarım, verimli ve agresif 2,77m x 1,22m (9' 1'' x 4') ekran kutusunun olağanüstü aktarım hızı kapasitesi sunmasını sağlar.

  • Powerpack'in boyuna konfigürasyonu, operatöre bakım ve servis için mükemmel erişim sağlamak üzere tasarlanmış bir motor bölmesi sağlar. 

  • T-Link telematik donanım ve yazılım ile birlikte ücretsiz yedi yıllık veri aboneliği standart olarak takılır ve yüklenir.