Bir teklif
isteği

Haberler

Terex® Finlay, Joh'yu ağırlıyor. Achelis & Söhne, Kenya, Uganda, Ruanda ve Tanzanya'da yeni bayi olarak.

Terex® Finlay, Kenya, Uganda, Ruanda ve Tanzanya'da Terex Finlay kırıcı, elek ve taşıma ekipmanlarının tüm serisini dağıtmak ve desteklemek için Achelis'in atandığını duyurmaktan mutluluk duyar.

Achelis 1826'da kuruldu ve tamamen sahip olduğu yan kuruluşlar aracılığıyla Doğu Afrika'daki inşaat, tarım ve endüstriyel ekipmanların önde gelen tedarikçisi haline geldi.


Doğu Afrika Bölgesi pazarlarına sunulan diğer birçok ürün grubu arasında CASE İnşaat ve Hafriyat, BOMAG Kompaktörler ve HYSTER Forkliftler için bölgede bayilerdir.

Achelis, tam donanımlı atölyeler ve mobil hızlı yanıt servis araçları, yerel yedek parça stokları ve tedarikinin yanı sıra üstün müşteri desteği sağlamak için OEM eğitimli servis ekiplerini içeren pazarların her birinde güçlü bir yerel varlığa sahiptir.


Anlaşmayı duyuran Terex Finlay İş Geliştirme Direktörü Neil McIlwaine, “Achelis'in Doğu Afrika'daki müşterilerimizi desteklemek için Terex Finlay bayi ağına katılmasından heyecan duyuyoruz. Achelis ekibi, kapsamlı satış ve satış sonrası destek yapıları aracılığıyla müşteri memnuniyeti konusunda olağanüstü bir üne sahiptir ve büyüme ve başarı tutkumuzu paylaşır. Makinelerin en yüksek standartlarda desteklenmesini sağlamak için profesyonel itibarları ve satışlarına, parçalarına ve servis yapılarına yapmış oldukları yatırımlar bizi heyecanlandırıyor. Müşterilerimiz yerel bayilerine güveniyor, bu nedenle yerel bayilerin güçlü varlığı bizim için önemli. "

" Soenke Hinrichs, "Müşterilerimize hizmet sunmada ek büyüme fırsatları arayışımıza başladığımızda, öncelik, temel ürün teklifimizi tamamlamak ve Afrika'da çalışma geçmişine sahip olmak için kaliteli bir ürün ve itibara sahip bir üretici ile ortak olmaktı," dedi. Teknik ve Endüstriyel Bölüm Müdürü "Terex Finlay, bu gereksinimleri, geniş ürün yelpazesi ve kıtada faaliyet gösteren geçmişiyle karşılamaktadır."


Daha fazla ayrıntı için iletişim:

Dean Hormann (Satış Müdürü Genel Müdürlük, Almanya)

E: dean.hormann@achelis-group.com

C: + 49-421-3367-145

John Ndolo (Satış Müdürü, Kenya)

E: john.ndolo@achelis-group.com

C: +254 721799026

Harriet Ntege (Satış Müdürü, Uganda)

E: harriet.ntege@achelis-group.com

C: +256 759778882

Patrick Sosthenes (Satış Müdürü, Tanzanya)

E: patrick.sosthenes@achelis-group.com

C: +255 767833135

Justin Gashema (Satış Müdürü, Ruanda)

E: j.gashema@achelis-group.com

C: +250 788302655

Richard Mberabagao (Satış Müdürü, Ruanda)

E: r.mberabagabo@achelis-group.com

C: +250 788352260

Daha fazla bilgi için şu adresi ziyaret edin: https://www.joh-achelis.de/en/