Bir teklif
isteği

Haberler

Finlay® Adrian Millar'ı Yeni Bölge Satış Müdürü Olarak Atadı

Finlay®, Adrian Millar'ın Kuzey Avrupa ve İskandinavya için 'Bölge Satış Müdürü' pozisyonuna atandığını duyurmaktan memnuniyet duyar. 

Kırma, eleme ve taşıma sektöründe 15 yılı Finlay'de olmak üzere 21 yıllık deneyime sahip olan Adrian'ın ekipman ve uygulama bilgisi, bu göreve sorunsuz bir geçiş yapmasını sağlayacaktır. Adrian, müşteri deneyimi mükemmelliği, eğitim ve ürün desteğine odaklanarak mevcut bayi ağını desteklemek ve kendisine tahsis edilen bölgede yeni bayiler geliştirmek için idealdir.

Finlay Bölge Satış Direktörü Joe Donnelly, "Adrian'ın Finlay ekibine yeniden katılmasından büyük memnuniyet duyuyoruz ve markamıza sağlayacağı odaklanma ve ilgi için heyecanlıyız" dedi. "Adrian, ekipmanlarımız hakkında zengin bir bilgi birikimi ve çeşitli deneyimler getiriyor ve kendini müşterilerimizin kırma ve eleme sektöründe başarılı olmalarına yardımcı olmaya adayacak. Agresif büyüme planımızın ayrılmaz bir parçası olacak ve yakında bayiler ve müşterilerle görüşmek üzere yollara düşecek."

Atamasıyla ilgili olarak Millar şunları söyledi: "'Eve dönmek' ve Finlay ekibine yeniden katılmak benim için bir zevk. Kırma ve eleme sektöründe geçirdiğim 20 yıl boyunca Finlay'in ürettiği ürünlerin kalitesini ve sahada nasıl çalıştıklarını ilk elden gördüm ve onları birinci sınıf destekle desteklenen sektörün en iyilerinden bazıları olarak tanıdım.

Finlay işi, nerede olursa olsun ekipmanımızın tüm kullanım ömrü boyunca müşterinin ihtiyaçlarına hizmet etmeye odaklanan uzun soluklu ve kendini işine adamış bir ekip etrafında kurulmuştur. Bu kadar çok eski arkadaşın hala bu işte çalışıyor olması başlı başına bir kanıt. Yeniden Finlay ailesinin bir parçası olmaktan heyecan duyuyorum ve işi bir sonraki seviyeye taşımada üzerime düşen rolü oynamak için sabırsızlanıyorum."