Bir teklif
isteği

Haberler

Terex® Finlay, Bay Barry Boreland'ın Bölge Satış Müdürü olarak atanmasını duyurmaktan mutluluk duyuyor.

Terex® Finlay, Bay Barry Boreland'ın Bölge Satış Müdürü olarak atanmasını duyurmaktan mutluluk duyuyor.

Barry, Avrupa, Kuzey Afrika ve Orta Doğu bölgelerindeki bayileri yönetmekten ve onlarla işbirliği etmekten sorumlu olacak.

Barry, kırma ve tarama endüstrisinde önceki istihdam da dahil olmak üzere bu pozisyona neredeyse 20 yıllık iş geliştirme ve satış deneyimi getiriyor.

Barry, "Bayileri destekleme ve dünya standartlarında müşteri desteği geliştirmelerine yardımcı olma tutkumu paylaşan son derece odaklanmış profesyonellerden oluşan bir ekibe katılmaktan çok heyecanlıyım." dedi. "Şirketin son birkaç yıldaki agresif ürün yelpazesi genişlemesi ve yeni pazar penetrasyonu ile kanıtlandığı gibi, Terex Finlay gelişiyor ve bu büyümenin bir parçası olmayı ve zaten güçlü bir bayi ağını desteklemeyi dört gözle bekliyorum."

"Barry'nin bu pozisyon için mükemmel bir maç ve Terex Finlay için güçlü bir varlık olacağından eminiz. Barrys'in kalibresinde birinin, küresel olarak işimiz için hızlı gelişmeler ve büyüme gördüğümüz bir zamanda bize katılmayı seçmelerinden mutluluk duyuyoruz. Barry, satış ve müşteri hizmetleri yönetiminde yoğun bir şekilde çalışmıştır ve çok sayıda makine ve uygulama bilgisi ile birlikte gelir. 

Müşterilerle doğrudan başa çıkmada kilit saha deneyimine sahiptir ve yeni iş kurma ve işe alma konusunda bir soyağacına sahiptir. Barry, yeni iş geliştirme ve şu anda hizmet almayan pazarlarda yeni bayi kapsamı oluşturmanın yanı sıra pazar büyümesini yönetmek ve gelişmekte olan pazar trendlerini izlemek için bayilerle yakın bir şekilde çalışacaktır." dedi.