Bir teklif
isteği

Haberler

Finlay®, Almanya'nın Bavyera eyaletinde Alman Bayileriyle iki açık güne ev sahipliği yaptı.

Finlay®, beş Alman bayimizle birlikte 16 Eylül Cuma ve 17 Eylül Cumartesi 2022 tarihlerinde Johann Rathei GmbH, Am, Schotterweg 1, 85098 Großmehring'de iki açık güne ev sahipliği yaptı.  

Sergilenen altı iş makinesinden oluşan inanılmaz bir ürün yelpazesi, taş ocağı ve beton geri dönüşüm uygulamalarındaki kabiliyetleriyle ziyaretçileri etkiledi.

Makinelerin tamamı Finlay J-960 çeneli kırıcı, IC-110RS ve I-120RS darbeli kırıcılar, 870 scalper ve TC-65 konveyörü içeriyordu. Ürün yelpazesi, bayimiz BAU-Sueddeutsche Baumaschinen GmbH tarafından Almanya'ya ithal edilen ilk hibrit 696 2 katlı eğimli elek ile tamamlandı.

Gösteriler, hem yeni hem de yerleşik Avrupalı bayi ve müşterilere Finlay ürünlerinin geri dönüşüm ve taşocakçılığı uygulamalarındaki çok yönlülüğünü ve üretkenliğini tanıtmak üzere tasarlandı.

Oldukça başarılı geçen etkinlik, Estonya'ya kadar çok sayıda Alman ve Avrupalı ziyaretçinin ilgisini çekmiş, ziyaretçiler turların tadını çıkarmış, ekipmanı iş başında inceleme ve görme fırsatı bulmuş ve Finlay uzmanlarına soru sorma ve onlarla doğrudan konuşma fırsatı yakalamıştır. 

Finlay Satış Direktörü Neil McIlwaine şu yorumda bulundu: "Müşterilerimizi üç yılı aşkın bir süredir düzenlediğimiz ilk Finlay açık gün etkinliğinde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. İnovasyon ve yeni ürün geliştirme Finlay'in misyon ve vizyonunun merkezinde yer almaktadır. Son Avrupa açık etkinliğimizden bu yana portföyümüze çok sayıda yeni makine ekledik. Yakın zamanda piyasaya sürülen IC-110RS darbeli kırıcıyı ve 870 scalper'ı daha önce çalıştıklarını görmemiş müşterilere sergilemek güzeldi. Ayrıca 696 eğimli elek makinemize gelen tepkilere tanık olmak da gerçekten sevindiriciydi. Bu makine küresel pazarda iyi karşılandı ve Almanya'ya ilk gelen de bu oldu. Ünite hibrit bir güç ünitesiyle donatıldı ve müşteriler makinenin üretkenliğinden ve veriminden etkilendiler."

BAU Malzeme İşleme Yetkinlik Merkezi Müdürü Frank Prestel ise şunları söyledi: "Bu etkinlik için Finlay ve diğer Alman bayilerle işbirliği yapmaktan büyük memnuniyet duyduk. Makinelerin iki farklı uygulamada sergilenebilmesi müşterilerimiz için gerçek bir çekicilikti ve Almanya'nın dört bir yanından insanların etkinliğe gelip fabrika personeliyle konuşma ve etkileşim kurma fırsatını yakaladığını görmek harikaydı. Etkinliğin satışlarla sonuçlandığını ve ziyaretçilerden çok sayıda soru ve potansiyel müşteri yarattığını söylemekten memnuniyet duyuyorum ve önümüzdeki yıllarda etkinliği tekrarlamayı planlıyoruz."

Finlay Pazarlama Müdürü Brian Pauley ise şunları söyledi: "Ev sahibimiz Wolfgang Rathei'ye ve Johann Rathei GmbH'deki tüm ekibe bizi ağırladıkları ve böylesine muhteşem bir alana erişimimizi sağladıkları için özel bir teşekkür notu iletmek istiyorum. Katkıları takdire şayandır ve etkinliğimizin başarısında önemli bir rol oynamıştır. Bu etkinlikte çok çalışan Finlay ekibi üyelerine, özellikle de dünya standartlarında bir makine demi ortaya koymak için sahayı ve makineleri mükemmel bir şekilde hazırlayan Finlay ve BAU- Sueddeutsche Baumaschinen GmbH servis ekiplerine büyük bir aferin