Bir teklif
isteği

Haberler

Finlay, İspanya ve Portekiz'in yetkili Distribütörü olarak BIANNA ile ortak oldu

Mobil kırma ve eleme sektörünün öncü gücü Finlay, BIANNA'nın İspanya ve Portekiz'in yetkili distribütörü olduğunu duyurmaktan mutluluk duyuyor. Bu işbirliği, genişleyen Finlay küresel bayi ağında ileriye doğru atılan heyecan verici bir adımı temsil ediyor.

Her iki bölgede de müşteriler, olağanüstü satış sonrası servis ve malzeme işleme endüstrisinde köklü bir pazar liderinin desteğiyle desteklenen kapsamlı Finlay portföyüne erişebilecek. Yetkili Finlay distribütörü olarak BIANNA, kapsamlı Finlay kırıcı, elek ve konveyör yelpazesini tedarik edecek, destekleyecek ve kiralama teklifinde bulunacak.

BIANNA, mükemmellik konusunda kıskanılacak bir üne ve malzeme işleme endüstrisi ve müşterilerin çeşitli uygulamalarda karşılaştığı zorluklar hakkında derin bir anlayışa sahiptir. İspanya ve Portekiz'deki müşterilere benzersiz düzeyde hizmet ve destek sunacaklar. Güvenilir ve güvenilir ürün çözümleri sunmaya olan bağlılıkları, Finlay'ın değerleri ve müşteri hizmetleri ve desteğine olan bağlılığıyla mükemmel bir şekilde uyum sağlar.

Finlay İş Geliştirme Müdürü Carlos Guallart, "BIANNA'yı İspanya ve Portekiz'in yetkili distribütörü olarak 'Finlay Ailesi'ne katmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi. "Kanıtlanmış geçmiş performansları ve müşteri memnuniyetine olan bağlılıkları, onları Finlay'in yüksek kaliteli ürün ve hizmetlerini bu pazarlarda temsil etmek için ideal bir ortak haline getiriyor. Müşteriler, uygulamaları için doğru ekipmanı seçme konusunda uzman rehberliği ve özel satış sonrası destek konusunda BIANNA'ya güvenebilirler. Finlay ekipmanının performansını ve üretkenliğini optimize etmek için.”

Bianna CEO'su Jordi Sala, "Finlay'i temsil etmekten ve Finlay'in birinci sınıf ekipman çözümleriyle İspanyol ve Portekiz pazarlarına hizmet etme fırsatını sunmaktan heyecan duyuyoruz" dedi. "Bu ortaklık, Finlay'in hizmet ve destek vaadi ve taahhüdümüzle eşleşen kalite, güvenilirlik ve verimlilik sağlayan yenilikçi makinelerini sunarak müşteri başarısına olan bağlılığımızı artırmamıza olanak tanıyor."