Bir teklif
isteği

Haberler

Terex Omagh 'Yılın Üretim Ekibi' Seçildi

Küresel üretici Terex'e ait bir tesis olan Terex Omagh, 6 Ekim 2023'te düzenlenen Omagh İş Ödülleri'nde "Yılın Üretim Ekibi" ödülüne layık görüldü.

 

Omagh İşletme Ödülleri, yerel işletmelerin bağlılığını, bağlılığını ve başarısını kutlamak için her yıl düzenleniyor. Terex Omagh, performansı ve üretim çıktısını iyileştirmek ve Terex'e güçlü bir marj sağlamak için üretim tesisinin son yıllarda maliyet baskıları, tedarik zinciri sorunları ve lojistik kısıtlamalar gibi çeşitli küresel pazar zorluklarıyla nasıl başa çıktığını gösterdi. Mevcut pazarlardan gelen artan talebi karşılamak için üretim kapasitesini artırmak, yetersiz hizmet alan pazarlara doğru genişlemeyi hedeflemek ve daha büyük ölçekli ekipman üretmeye başlamak için Terex Omagh'ta 29.000 m2'lik fabrika genişletmesi ile geleceğe yönelik büyüme planları da var.

 

Jüri ayrıca tesisin döngüsel ekonomiyi destekleyen, sera gazı emisyonlarını azaltan ve alternatif enerji kaynakları sunan ürünlerin yanı sıra operasyonel performansı artırmaya yönelik robotik kaynak gibi tesisteki dijital yatırımlarla sürdürülebilir çabalarından da etkilendi. Yerel Terex sitesi ayrıca, yerel kökenlere sahip küresel bir şirket olan Terex'te mevcut olan çeşitli kariyer yolları konusunda gelecek nesilleri yetiştirmek için Omagh'ın okulları ve kolejleriyle de güçlü ilişkilere sahiptir ve NOW Group gibi birçok kuruluşla bağlantı kurmuştur. Çeşitli ve kapsayıcı bir iş gücü yetiştirmek. Son olarak, Terex Omagh, The Omagh Show'un, Omagh PRIDE geçit töreninin bir parçası olarak, yerel döner kavşaklara sponsor olarak ve Neal Hanratty Cup ve Terex Golf Day gibi yerel hayır kurumları için bağış toplamaya yönelik pek çok hayırsever etkinlikte yer alarak yerel toplumdaki etkisini gösterdi. 'Terex NOW ben buna Moda derim!' etkinliği.

 

Terex Omagh Genel Müdürü Matt Dickson, "Bu takdir, Omagh'ta yerel olarak çalışan 600'den fazla kişiden oluşan ekibimizin sergilediği olağanüstü bağlılığın, yenilikçiliğin ve ekip çalışmasının bir kanıtıdır" dedi. “Terex Omagh'ın bölgede, mobil tarama ekipmanı konseptine öncülük eden kurucumuz John Finlay'e kadar uzanan derin ve uzun vadeli rotaları var. Adı, 65 yılı aşkın süredir güvenilirlik ve performansa dayalı bir itibarla kırma ve eleme endüstrisinde ikonik bir isim olmuştur. Terex Omagh, operasyonlarımızın teslimat için gerekli donanıma sahip olmasını sağlarken, bizi pazarda farklılaştıran ve müşterilerimize değer katan ürünler üretmeye devam ediyor. Bu, Omagh tesisindeki genişleme planlarımızın yanı sıra birçok yerel kuruluşla işbirliği yaparak güçlü ve yetenekli bir ekip oluşturma çabalarımızda da görülebilir.

 

Bu ödül yalnızca ekibimizin sıkı çalışmasını ve bağlılığını ödüllendirmekle kalmıyor, aynı zamanda üretim süreçleri, kalite kontrol ve çevresel sürdürülebilirliğe yönelik yenilikçi yaklaşımımızı da vurguluyor. Yeniliği teşvik etmeye devam ederek ve üretimde en yüksek standartları koruyarak bu başarıyı daha da ileriye taşımayı sabırsızlıkla bekliyoruz."