Bir teklif
isteği

Haberler

Terex Finlay, Bay Carlos Guallart'ın İş Geliştirme Müdürü pozisyonuna atanmasını duyurmaktan mutluluk duymaktadır.

Terex Finlay, Bay Carlos Guallart'ın İş Geliştirme Müdürü pozisyonuna atanmasını duyurmaktan mutluluk duymaktadır.

Carlos, Latin Amerika bölgesinde dağıtım yönetimi, iş geliştirme ve ihracat satışlarına güçlü bir şekilde odaklanarak küresel kırma ve tarama endüstrisinde 20 yılı aşkın deneyime sahiptir. Carlos ayrıca bölgedeki mevcut bayilerin pazarlarını ve şirket içinde uzmanlıklarını daha da geliştirmelerine yardımcı olarak müşterilere daha iyi hizmet verecek ve İspanyol ve Portekiz pazarları için ek sorumluluğa sahip olacak.

İş Geliştirme Direktörü Neil McIlwaine, "Carlos'u Finlay markasına hoş geldiniz demekten mutluluk duyuyorum. Yeni fikirler, makine ve uygulama bilgisi getirecek, yeni satış kanalları bulmak ve mevcut bayileri gayretli ve profesyonel bir şekilde geliştirmek için gerekli deneyime sahiptir. Dağıtım ayak izimizle zaten sağlam bir temele sahibiz ve Carlos'un atanması, uluslararası bayi ağımızı daha da geliştirme taahhüdümüzü güçlendiriyor."

Terex Finlay Carlos katıldıktan sonra şunları kaydetti: "Sektördeki geniş ürün portföyü, kalitesi, güvenilirliği ve genel olumlu müşteri geri bildirimleri göz önüne alındığında Terex Finlay ekibinin bir parçası olmaktan heyecan duyuyorum. Güçlü bir ürün, eşit derecede güçlü bir destek ve ekipten satış sonrası ethos ile birleştiğinde işletme için harika bir platform sağlar. Markayı yeni pazarlara çıkarmanın ve mevcut bayilerimizle zaten var olan temeller üzerine inşa ının zorluğunu dört gözle bekliyorum."