Bir teklif
isteği

Haberler

Finlay için CICEE 2023'te başarı

Finlay®, 12-15 Mayıs 2023 tarihleri arasında Changsha Uluslararası İnşaat Ekipmanları Fuarı'nın (CICEE) üçüncü edisyonuna katılmaktan memnuniyet duydu.

Mobil işleme ekipmanlarının küresel bir öncüsü olan Finlay, mobil kırma ve eleme ekipmanlarının benimsenmesine doğru hızla ilerleyen bir pazar olarak Finlay için stratejik öneme sahip bir bölge olan Çin'de kendini kanıtlamış ve sağlam makinelerini üretmeye ve pazarlamaya kararlıdır.

On iki ay önce Şangay'daki Terex Jiading tesisinde Finlay makineleri üretmeye başladığından beri ekip, Çin pazarına hizmet etmek için küresel ürün yelpazesinden beş temel makinenin üretimini yerelleştirdi.

Finlay portföyüne yapılan sürekli yatırım ve geliştirme, Çin'deki müşterilerin uluslararası alanda kendini kanıtlamış ve dahası artık Çin'de üretilen ve yerel fabrika ve satış sonrası desteğine sahip özel bir distribütör ağı tarafından hizmet verilen teknolojiye güvenebilecekleri anlamına geliyor.

CICEE, dört yerel distribütörün yanı sıra yerel Finlay ekibi için J-1175 mobil çeneli kırıcıyı pazara sergilemek için mükemmel bir fırsat oldu. Finlay® J-1175 paletli çeneli kırıcı, yüksek performanslı ve agresif bir mobil kırıcıdır. Makine, taş ocakçılığı, madencilik, yıkım ve geri dönüşüm uygulamalarında optimum performans sağlamak için ağır hizmet tipi değişken hızlı bir VGF ve entegre ön elek içerir. Makine, tıkanıklıkları gidermek ve yıkım uygulamaları için tersine çevrilebilir çalışma sunan hidrostatik tahrike sahiptir.

Finlay'in CICEE'ye katılımını yorumlayan Finlay Çin İş Geliştirme Müdürü Bay Cari Zhong şunları söyledi: "Finlay'in portföyü ve müşteri vaadi, küresel kırma ve eleme sektöründeki 65 yıllık bilgi ve deneyim üzerine inşa edilmiştir. Finlay, zengin tarihi boyunca yeni ürün ve teknolojilere öncülük etmiştir. Terex'in Çin'de yerel olarak üretim yapmak için yaptığı yatırım, Çin pazarına olan bağlılığını göstermektedir. Bu yılki CICEE, Finlay markasını Çin'e tanıtmak için ideal bir platform oldu. Çin pazarının son derece güçlü olduğu kanıtlandı ve müşteriler J-1175 çeneli kırıcının kalitesinden etkilendi."