Bir teklif
isteği

Haberler

Finlay, Columbus Equipment'ı Kentucky Yetkili Distribütörü Olarak Ağırlıyor.

Kırma, eleme ve taşıma sektörünün küresel öncülerinden Finlay®, Columbus Equipment'ın (Columbus) Kentucky eyaletinin yetkili distribütörü olduğunu gururla duyurur. Bu işbirliği, hızla genişleyen Finlay ABD dağıtım ağında önemli bir kilometre taşıdır ve eyalette dünya standartlarında paletli kırma ve eleme ekipmanı sağlama konusundaki kararlılıklarını pekiştirmektedir.

Columbus, mükemmelliğe olan bağlılığı ve lazer odaklı müşteri merkezli yaklaşımıyla sağlam bir itibar kazanmıştır. Malzeme işleme ve geri dönüşüm endüstrilerine hizmet veren 17 yılı aşkın uzmanlığa sahip deneyimli bir distribütördür. Hizmet ve destek sunma konusundaki kararlılıkları Finlay'in değerleriyle mükemmel bir uyum göstermekte ve Kentucky'deki müşterilerin uzman yardımı almalarını ve yenilikçi ve kanıtlanmış güvenilir makinelere erişmelerini sağlamaktadır.

Finlay Bölge Satış Müdürü Phil Berresford, "Columbus Equipment'ı Kentucky distribütörümüz olarak 'Finlay ailesine' davet etmekten büyük heyecan duyuyoruz" dedi. "Sarsılmaz bağlılık ve uzmanlık konusundaki itibarları, Columbus'u müşterilerin zorlu gereksinimlerine hizmet etmek için ideal distribütör haline getiriyor. Satış ve pazar sonrası servis ve destek ekipleri, paletli ekipman konusunda zengin bir deneyime sahip ve müşterilerin günlük olarak çalıştığı uygulamaları ve zorlukları anlıyor. Ayrıca müşterilere eğitim ve kiralama hizmetleri de sunacaklar."

Yetkili Finlay distribütörü olarak Columbus Equipment, kırıcılar, elekler ve konveyörler de dahil olmak üzere tüm paletli Finlay ürünlerini pazarlayacak ve destekleyecektir. Özel ve deneyimli satış sonrası servis ve destek ekipleri, Finlay ekipmanlarının optimum performans ve üretkenliğini elde etmede operatörleri desteklemek için hazır olacak.

Columbus Equipment Malzeme İşleme Başkan Yardımcısı Mark DiSalvo, "Finlay'i ve müşterilerimize sağlam, güvenilir ve sınıfının en iyisi ekipman çözümleri sunma fırsatını temsil etmekten heyecan duyuyoruz" dedi. "Bu işbirliği, Kentucky'deki malzeme işleme endüstrisine daha fazla hizmet etmemizi ve müşterilerimize Finlay'in yenilikçi ekipmanlarına erişim sunmamızı sağlıyor. Finlay ekibinin bir uzantısı olmaktan mutluluk duyuyoruz. Finlay'in geniş ürün yelpazesi, mevcut ürün serilerimizle ideal bir eşleşme oluşturuyor ve müşterilerimize kırma, eleme ve taşıma ihtiyaçları için güvenebilecekleri yüksek kaliteli ekipmanlar sunmamızı sağlıyor.

Kentucky'deki Finlay ürünleri ve hizmetleri hakkında daha fazla bilgi için lütfen Columbus Equipment ile iletişime geçin:

Columbus Equipment Hakkında

Columbus Equipment Company 70 yılı aşkın süredir Ohio'nun Güvenilir Bayisi olmuştur. Columbus Equipment Company, 2007 yılında Malzeme İşleme pazarına girdi ve Malzeme İşleme Bölümü bölgesini tüm Ortabatı bölgesine genişletirken, birinci sınıf satış, servis, parça ve kiralama hizmeti sunmaya devam etti. Özel malzeme işleme uzmanlarından oluşan ekipleri, her müşteriye "her seferinde adil bir anlaşma" yapılmasını sağlamak için müşterilerle birlikte çalışmaktadır. 

CEC Malzeme İşleme Bölümü, Terex Ecotec, Terex CBI ve diğerleri gibi güçlü ve güvenilir markalarla agrega, ormancılık, kompost, malç, üst toprak işleme, geri dönüşüm ve atık yönetimi sektörlerine hizmet vermektedir. Şimdi Finlay temsilciliğini Kentucky bölgelerine getirdiklerini duyurmaktan gurur duyuyorlar.

E-posta: markd@columbusequipment.com

Web sitesi: https://www.columbusequipmentmp.com