Bir teklif
isteği

Haberler

FINLAY® CONEXPO 2023'TE YENİ C-1550+ MOBİL KONİK KIRICININ PRÖMİYERİNİ YAPACAK

Mobil kırma, eleme ve taşıma ekipmanlarının lider tedarikçisi Finlay®, 14-18 Mart tarihleri arasında Las Vegas Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan Kuzey Amerika'nın en büyük inşaat fuarı CONEXPO-CON/AGG'de yeni Finlay C-1550+ paletli konik kırıcının prömiyerini gerçekleştirecek. Makine ve arkasındaki ekip Silver Lot'ta S5435 numaralı stantta yer alacak.

C-1550+ Paletli Konik Kırıcı
C-1550+ Paletli Konik Kırıcı, yerüstü cevher madenciliği ve agrega endüstrilerindeki mal sahipleri, operatörler ve yüklenici müşterileri için yüksek kapasiteli üretim sağlamak üzere prototip ve test aşamasında kendini kanıtlamıştır.
Ünite, servis kolaylığı ve güvenlik göz önünde bulundurularak tasarlanmış olan yükseltilmiş Terex® 1300X konik kırıcıya sahiptir. Hazne, çalışma süresini ve bakım kolaylığını en üst düzeye çıkarmak için tüm astar konfigürasyonlarıyla uyumlu bir mekanik tasarım ve ortak üst çerçeve ile tasarlanmıştır. Güç ünitesine geniş podyumlardan her iki taraftan da erişilebilir ve motor izolatörü makinenin güvenli bakımına katkıda bulunmak için etiketlenebilir. Hazne hidrolik olarak katlanır ve verimli kurulum ve söküm sağlamak için zemin seviyesinden yerine kilitlenir. 

696 Eğimli Elek
Finlay ayrıca Kuzey Amerika'daki bir ticaret fuarında ilk kez sergilenen 696 3 katlı paletli eğimli elek makinesini de tanıtıyor. Bu makine Finlay serisindeki en büyük üç katlı elektir ve taş ocağı, madencilik, kum ve çakıl, kömür, odun talaşı ve üst toprak uygulamalarında üstün bir yüksek üretim, hassas eleme çözümü sağlamak üzere tasarlanmıştır. Makine, toplam 335ft² (31,1m²) eleme alanı sağlamak için üç adet tam boy 20' x 5' 7" (6,1m x 1,7m) güverteye sahip yüksek enerjili bir elek kutusu ile donatılmıştır.

Finlay ABD Ticari Genel Müdürü Martin Conway şunları söyledi: "Müşterilerimiz bu işte olmamızın nedenidir ve onlarla vakit geçirmek bizim için önemlidir. Pazar ve müşteri ihtiyaçlarını karşılamak üzere en son teknolojiyle donatılmış makineleri geliştirmek ve/veya iyileştirmek için sürekli olarak müşterilerimizden gelen geri bildirimleri kullanıyoruz. C-1550+ konik kırıcımız ve 696 eğimli eleklerimiz güvenlik, çok yönlülük, üretkenlik ve servis kolaylığı temel alınarak tasarlanmıştır. Her iki makine de operatörlere uygulama esnekliği ve taşınabilirlik gibi önemli avantajlarla birlikte yüksek kapasiteli üretim sağlamak üzere tasarlandı. Herkesi 696 eğimli elek ve yeni C-1550+ konik kırıcıyı bizzat görmek için standımıza uğramaya davet ediyoruz."

Dijital destekle ilgili olarak da şunları söyledi: "İnovasyon, Finlay misyonunun merkezinde yer alıyor ve sadece üretilen makinelerin ötesine geçiyor. Dijital çözüm uzmanlarımız da ConExpo'da hazır bulunacak ve ziyaretçileri, ekipman serimizin dijital araçlarının müşterilerimizin yatırımlarının getirisini en üst düzeye çıkarmalarına nasıl yardımcı olduğunu göstermek için standımıza uğramaya teşvik ediyoruz."

Daha fazla bilgi edinmek veya size en yakın bayiyi bulmak için www.terex.com/finlay adresini ziyaret edin