Bir teklif
isteği

Haberler

Terex® Finlay, M / s DRS Earthwork'ü Batı Hindistan'daki yeni bayi olarak duyurmaktan memnuniyet duyar.

Terex® Finlay, Maharashtra, Gujarat ve Goa eyaletlerinden oluşan Batı Hindistan'da Terex Finlay kırıcıların, eleklerin ve taşıma ekipmanlarının tüm serisini satış sonrası desteği ile dağıtmak ve desteklemek için M / s DRS Earthwork'ün atandığını duyurmaktan mutluluk duyar.

DRS, Infra, Mining, CV ve binek araçlar sektöründe çözümler sunan çeşitlendirilmiş bir gruptur. Hindistan'da Volvo Group'un 4 dikeyini, yani Volvo Kamyonları, Volvo Otobüsleri, Volvo CE ve Volvo Penta'yı temsil eden tek gruplardan biridir. Grup, 1984 yılında Ingersoll Rand & Atlas Copco'da bir bayi olarak Bay Rajiv Sabhlok tarafından kuruldu. 1998 yılında, örnek niteliğindeki iş zekası ve sıkı çalışmasıyla Bay Rajiv Sabhlok, Hero Honda Motosikletleri ve Maruti Suzuki Binek Araçlarının bayisi oldu. Rajiv Sabhlok, UPVL'yi 2004 yılında kurdu ve bu, Hindistan'daki birkaç Volvo Kamyon Bayisinden biri oldu.

Oğlu Divish Sabhlok, 2014 yılında Mumbai'de Volvo Otobüsleri için IMPL Yetkili Bayisini kurdu ve çok geçmeden portföyüne Volvo Penta Bayiliğini ekledi. 2018 yılına kadar Epiroc madencilik, Hidrolik ataşman ve Yüzey Delme Çözümü için destek sağlamak üzere bölge için Bay Divish Sabhlok ile ortak olmaya karar verdi. 2019 yılında Bay Divish, Kuzey Maharashtra için Volvo Construction Equipment Bayiliği olan DRS Earthwork'ü kurdu.

Grup bugün Maharashtra & Jharkhand'daki en büyük madencilik ve Infra müşterilerinden bazılarına hizmet vermektedir.

“Bayi ayak izimizin Hindistan'daki gelişimi, motive edilmiş ve yüksek eğitimli bayiler aracılığıyla tamamen dünya standartlarında yerel olarak üretilmiş ürünler sağlamaya odaklanmıştır. Halihazırda sahip olduğumuz bayiler olağanüstü. Teknik uzmanlıkları ve eğitim ve satış sonrası desteğe yatırım yapma istekleri ile birlikte sektör tecrübeleri, müşteri memnuniyetinin sürekli olarak yüksek olduğu anlamına gelir.

DRS Earthwork, itibarını ve işini aynı müşteri odaklı değerlere odaklanarak inşa etti ve Batı Hindistan'da erişimimizi genişletirken onunla çalışmayı dört gözle bekliyoruz ”dedi Terex Finlay Hindistan Genel Müdürü Viraj Parthi.

Terex Finlay portföyü, mevcut temel Volvo CE serimizi tamamlayıcı niteliktedir. Maharashtra & Jharkhand sektörlerindeki madencilik ve Infra müşterilerindeki müşteri tabanımız Terex Finlay ve işimiz için büyük bir fırsat sunuyor. Operatörlere verimli üretim, düşük işletme maliyetleri ve bakım kolaylığı sağlayan birinci sınıf ürünlerle tanınmaları nedeniyle ekipman hattımıza Terex Finlay'i eklemeyi seçtik. Sayın Divish Sabhlok, mevcut müşterilerimizin ve gelecekteki müşterilerimizin Terex Finlay ekipman hattından daha fazla fayda göreceğine inanıyoruz ”dedi.

İletişim detayları:

Eposta: divishsabhlok14@gmail.com

İletişim No: +91 9899 7934 31