Bir teklif
isteği

Haberler

Finlay® Excel Machinery'yi Teksas ve Oklahoma'da Distribütör Olarak Atadı

Finlay®, çalışanlarına ait bir işletme olan Excel Machinery'nin (Excel) Teksas ve Oklahoma'da paletli kırıcılar, elekler ve konveyörler de dahil olmak üzere Finlay ekipmanlarının tamamını pazarlamak ve desteklemek için dağıtım haklarını aldığını duyurmaktan memnuniyet duyar. Excel, derhal yürürlüğe girmek üzere Finlay müşterilerine satış, servis, parça ve kiralama hizmetleri de sunacak.

Excel, işbirliği, güven ve saygı ile büyüyen son derece başarılı ve güvenilir bir distribütördür. Finlay Bölge Satış Müdürü Darren Finlay şunları söyledi: "Excel Machinery, 50 yılı aşkın deneyimiyle malzeme işleme ekipmanları konusunda güvenilir bir çözüm sağlayıcıdır. Varlıkları ve kapsama alanları, mevcut ve yeni Finlay müşterilerine dünya standartlarında ve stratejik olarak konumlandırılmış şubeleri aracılığıyla gelişmiş satış, servis ve parça kapsamı sunacaktır. Müşterilerin karşılaştığı zorlukları anlıyorlar - gerçekleri yaşıyor ve nefes alıyorlar ve her seferinde olumlu bir müşteri deneyimi sağlamak için kişisel yüksek düzeyde hizmet ve destekle yanıt vermekten gurur duyuyorlar. Bir Finlay makinesinin her somununu ve cıvatasını bilen ve müşteriyi çalışır hale getirmek için yukarıda ve öteye gidecek, ancak daha da önemlisi onları çalışır durumda tutacak fabrika eğitimli personelden oluşan mükemmel bir ekibe sahipler!"

Excel Ekipman Satış Müdürü Clay Stallings ise şunları söyledi: "Finlay'in distribütörlük haklarını almaktan heyecan duyuyoruz çünkü bu bize müşterilerimizle ilişkilerimizi derinleştirme ve onlara talep ettikleri güvenilir ve sağlam paletli ekipmanları sunma şansı veriyor. Finlay markasının Amerika Birleşik Devletleri'ndeki büyümesi dikkate değer bir başarı hikayesi olmuştur ve mevcut ürün portföyümüzü tamamlayan harika bir katkı olacaktır. Paletli ekipmanlar için Finlay distribütörlüğüne sahip olmak, sadece satış ve kiralamada değil, aynı zamanda satış sonrası işimize katkısı açısından da işimiz için yeni fırsatlar yaratacaktır. Bölgemizde Finlay makinelerinden oluşan büyük bir mevcut nüfus var ve onlara ve sahiplerine hizmet etmeyi ve destek olmayı dört gözle bekliyoruz. Finlay'in ürün yelpazesi sektördeki en kapsamlı ürünlerden biri ve biz de bu yıldız ve dünya lideri markayı temsil etmekten gurur duyuyoruz."