Bir teklif
isteği

Haberler

İlk Terex® Finlay 870 scalper üretim üniteleri Terex Dungannon üretim hatlarından yuvarlanır.

İlk Terex® Finlay 870 scalper üretim modeli Terex Dungannon üretim hattımızın izini sürdü ve Macaristan'daki bayimiz MRE-H Kft'ye doğru yola çıktı.

Terex® Finlay 870 paletli scalper, ağır hizmet tipi ekrana bakan kompakt ve agresif bir ileri ekrandır. Bu son derece çok yönlü ve esnek makine, agregalar, kum ve çakıl, üst toprak, inşaat yıkımı ve saha alanının birinci sınıf olduğu geri dönüşüm uygulamaları gibi birincil ve ikincil eleme uygulamalarında üstündür.

Makine, kullanımı ve taşınması kolay küçük bir ayak izine sahip yüksek performanslı bir ekran arayan büyük ve küçük ölçekli operatörlerin gereksinimlerini karşılamak için tasarlanmıştır.

Temel özellikler:

  • Screenbox, toplam 9,74m2 (105ft2) tarama alanı sağlamak için iki "gerçek" 4,1m x 1,22m (13' 6" x 4') tarama destesine sahiptir.
  • Ekran kutusu açısı hidrolik olarak 14º ila 18º arasında bir açıya ayarlanabilir.
  • Agresif ekran kutusu bofor çubukları, screenharps, dokuma örgü, zımba plakası ve basamaklı parmakları kabul edebilir.
  • 2 yönlü veya 3 yönlü bölünmüş yapılandırmalar için uyumludur.
  • Ekran kutusu deşarj ucu, verimli ve kolay medya erişimini ve değişimini kolaylaştırmak için hidrolik olarak yükseltilebilir.
  • T-Link telematik donanım ve yazılım ile birlikte ücretsiz yedi yıllık veri aboneliği standart olarak takılır ve yüklenir.

Bu makinenin daha fazla ayrıntısı ve kullanılabilirliği için Peter Orisek ile şu adresinden iletişime geçin:

E-posta: orisekpeter@mre-h.hu

Tel: +36 53 500-800

https://munkagepek.com