Bir teklif
isteği

Haberler

Terex'ten Aquamist'in Faydaları

Terex Aquamist ile İşçilerin RCS'ye Maruz Kalmasını Önleyin

Solunabilir Kristalin silikanın (RCS) havadaki parçacıkları, malzeme işleme endüstrisindeki işçiler için önemli bir tehdit oluşturmaktadır. Bu ayın başlarında RCS riski, silika içeren malzemelerin kullanıldığı imalat işletmelerine odaklanan denetimler başlatan Sağlık ve Güvenlik İdaresi (HSE) tarafından güçlendirildi. Denetimler, işverenlerin ve çalışanların RCS ile uğraşırken ortaya çıkan riskleri bildiklerini ve işçilerin solunum sağlığını korumak için kontrol önlemlerinin alındığını doğrulamak içindir.

Malzeme işleme ekipmanlarını kullanan endüstrilerde kapsamlı toz bastırmaya yönelik kritik ihtiyacı anlayan Terex, RCS'ye maruz kalmayla mücadele etmeyi ve çalışanlar için daha güvenli çalışma ortamları yaratmayı amaçlayan en son teknoloji olan Aquamist'i geliştirdi.

Terex Aquamist Nasıl Çalışır?

Terex'in Aquamist'i, tozu bastırmak için ince bölünmüş su damlacıkları üreten yüksek kapasiteli bir buğulama fanı kullanarak geleneksel toz kontrol yöntemlerine (su hortumları veya manuel püskürtme gibi) göre bir gelişme sunan, son teknoloji ürünü bir toz bastırma teknolojisidir. Toz emisyonları kaynağında. RCS parçacıkları havaya uçtuğunda, su sisi tozu hızlı bir şekilde çevreleyip bastırır ve çalışma ortamına yayılmasını engeller.

Aquamist'in Temel Avantajları

İşçileri Korur: RCS soluma riskini en aza indirerek işçilerin solunum sağlığını korur.
Uyumluluk ve Düzenleme: Şirketlerin yerel ve uluslararası sağlık ve güvenlik yönergelerine uyumlu kalmasını sağlayarak ceza ve yasal komplikasyon potansiyelini azaltır.
Üretkenlik ve Verimlilik: Terex Malzeme İşleme ekipmanıyla sorunsuz bir şekilde bütünleşerek güvenlikten ödün vermeden daha sorunsuz üretkenlik sağlar.
Çevresel Faydaları: Su bazlı bir toz bastırma sistemi olan Aquamist by Terex, RCS emisyonlarını kontrol ederken zararlı kimyasalların kullanımını en aza indiren çevre dostu bir çözümdür.
Terex Material Processing Ürün Müdürü Eamonn McGirr şunları söyledi: “Malzeme işleme endüstrisinin acilen kapsamlı ve etkili bir toz bastırma sistemine ihtiyacı var. Aquamist by Terex, havadaki RCS parçacıklarını etkili bir şekilde en aza indirerek işçi sağlığı ve güvenliğine öncelik veren bir çözümdür. Bu yenilikçi teknolojiyi benimseyen müşteriler, malzeme işleme endüstrisi için sürdürülebilir ve sorumlu bir gelecek sağlarken düzenlemelere uyabilir, üretkenliği artırabilir ve iş güçlerini koruyabilirler."