Bir teklif
isteği

Haberler

Finlay Alman Bayi Ağının Genişlediğini Duyurdu

Finlay®, Warner Bau-und Industriemaschinen'in (WBI) Kuzey ve Batı Almanya'daki yetkili distribütör ortakları olarak atandığını duyurmaktan mutluluk duyar. 1992 yılında kurulan WBI, Warner Group'un ayrılmaz bir parçasıdır ve inşaat makineleri satış ve kiralama tedarik ve desteğinde uzmanlaşmıştır.

WBI, anında geçerli olmak üzere parça, servis ve teknik destek de dahil olmak üzere Finlay kırma, eleme ve taşıma ekipmanlarının tamamını satacak ve destekleyecek. WBI, inşaat sektöründe zengin bir deneyime sahiptir ve 1992'den bu yana Liebherr inşaat makinelerinin dağıtımını yapmaktadır. Ayrıca malzeme işleme işinde zaten deneyime sahiptirler ve bölge çapında stratejik olarak konumlanmış on bir satış noktasından faaliyet göstermektedirler. WBI, müşterilere gerçekten ihtiyaç duyduklarında sağladıkları olağanüstü müşteri hizmetleri ve rakipsiz satış sonrası destek nedeniyle büyük saygı görüyor.

İcra Kurulu Başkanı Maik Warner (MBA) şunları söyledi: “Finlay'i temsil etmekten ve tüm ürün yelpazesini müşterilerimize tanıtmaktan büyük gurur duyuyoruz. Ürün yelpazesinin esnekliği ve genişliği dünya çapında tanınmaktadır - tasarladıkları ürünler en zorlu uygulamalarda kanıtlanmıştır - yalnızca Finlay kırıcılar, elekler ve konveyörler gibi birinci sınıf ürünler, çeşitli zorlu ortamlarda ve iş sahalarında operatörler için fark yaratabilir. Makineleri zaten imrenilecek bir geçmişe sahip ve altmış yılı aşkın bir süredir Almanya'da pazarlanıyor. Finlay ürün serisinin eklenmesi mevcut ürün teklifimizi tamamlıyor ve kısa ve uzun vadeli kiralamalara yönelik artan talebi karşılamak için kiralama bölümümüzü artırmaya yönelik heyecan verici planlarımız var." dedi CEO Maik Warner.

“Son derece saygın ve deneyimli bir distribütör ortağıyız. Satış ekiplerimiz hâlihazırda sektöre özgü bilgi birikimine sahiptir ve müşterilere kendi özel uygulamaları ve projeleri için en iyi çözüm konusunda tavsiyelerde bulunma konusunda deneyimlidir. İş modelimiz müşterinin ihtiyaçlarını desteklemeye odaklıdır. Halihazırda bölge genelinde faaliyet gösteren büyük bir Finlay makinesi popülasyonu mevcut ve bu müşterilere hizmet vermeyi ve destek vermeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Finlay ekibi 'aile yaklaşımıyla' tanınıyor ve biz de bölgedeki pazar payını büyütmek için onlarla birlikte çalışmayı sabırsızlıkla bekliyoruz." dedi Satış Müdürü Rolf Lieben.

“Böylesine deneyimli ve saygın bir distribütörle ortaklık yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Maik ve tüm WBI ekibi, olağanüstü müşteri deneyimi ve birinci sınıf pazar sonrası destek sağlama konusundaki değerlerimizi paylaşıyor. Bölgedeki müşterileri desteklemek için çok iyi konumlandırılmışlar ve konumlandırılmışlar. Müşterilerimiz için bu bir kazan-kazan durumudur ve onlar, gerçekten anlayan ve şantiyelerinin üretkenliğini en üst düzeye çıkarmalarına yardımcı olabilecek uzmanların elinde olacaktır. WBI, personele, destek sistemlerine ve satış sonrası yapılara yoğun yatırım yaparak ortaklığa olan bağlılığını gösterdi” yorumunu yaptı Bölge Satış Müdürü Helmut Domes.

İletişim: Maik Warner

E-posta: maik.warner@wbi-baumaschinen.de

 

Warner Grubu Hakkında

  Warner Group, Almanya'daki yeni ve kullanılmış inşaat ekipmanlarının en büyük bağımsız tedarikçilerinden biridir. Grup, hafriyat ve malzeme taşıma endüstrilerindeki önde gelen üreticileri temsil etmeye odaklanmış ve uzmanlaşmış üç iş biriminden oluşan bir aile şirketi olmaya devam etmektedir. Toplamda grup, on bir satış noktasında stratejik olarak konumlandırılmış 250 çalışanı istihdam ediyor ve müşteriyi desteklemek ve şantiyelerini çalışır durumda tutmak için milyonlarca Euro tutarında yedek parça stokluyor.