Bir teklif
isteği

Haberler

Finlay, Kasırga Sonrası Florida Sahillerinin Onarılmasına Yardım Ediyor.

Büyük bir kasırga bu sonbaharda Florida'nın batı kıyılarını harap ettiğinde, hayatlar kaybedildi ve evler yıkıldı. Ayrıca zehirli suyun bölgenin el değmemiş plajları üzerindeki etkisi de etkili oldu. Bu toplulukların sahillerini doğanın amaçladığı şekilde restore etmelerine kim yardımcı olabilir?

Finlay imdada yetişti!

Lee County, Finlay eleklerini kullanarak 80.000 metreküplük enkazı eledi. Kısa bir süre önce tertemiz olan kilometrelerce kirlenmiş kumun içinden geçiyorlar.

Florida Gulf Coast Üniversitesi'nde deniz ve yer bilimleri profesörü olan James Douglass, "Şu anda kumun içinde kirlilikten mikroplara ve cam parçalarına kadar her şeyden biraz var" dedi. "İnsan kalıntıları, rüzgârla parçalanan küçük plastikler, akla gelebilecek her türlü insan ürününün talaşı, plajın doğal kayalarına ve kabuklarına karışıyor. Deniz yaşamı bunları yerse bunlar deniz yaşamına zarar verebilir ve suya zehirli kimyasallar da sızdırabilir," diyor Douglass. 

Büyük kırmızı Finlay "kum eleme makinesi" Fort Myers Sahilinde, ICS Materials adlı bir şirket tarafından işletiliyor. Bir traktör hazneye kirli kum yüklüyor. Kum eleme makinesi daha sonra maddeleri iki gruba ayırıyor: büyük ya da küçük. Temiz kum, konveyörden yukarı çıkıyor ve kıyı şeridini restore etmek için kullanılacak yığınlarda toplanıyor.

Finlay ve Terex'teki Ekip Üyeleri, dünyanın dört bir yanındaki insanların yaşamlarını iyileştirmeye yardımcı olma Amacımızı yerine getirmekten gurur duyabilirler!  

Harika iş çıkaran Finlay Eastern ekibi!