Bir teklif
isteği

Haberler

Finlay, malları Avustralyalı üreticilere teslim ediyor

İki Avustralyalı üretici, bayi Finlay ile ortaklığa yatırım yaptıktan sonra eyaletlerinin en iyileri arasında yer aldı.

Kil ile Mineral ve Nitro Kırma arasında mesafe olsa da, yüksek hacimli üreticiler olma yolundaki yolculukları belirgin paralelliklere sahiptir.

Şirketlerin stratejisinin hayati bir parçası, önde gelen bayi Finlay ile ortaklığa yatırım yapma kararlarıydı.

Quarry, Finlay'in nasıl öne çıktığı hakkında Clay and Mineral'in operasyon müdürü Domenic Trimboli ve Nitro Crushing direktörü Trent Marino ile konuştu.

Uzak Kuzey Queensland'de Teslimat
Nitro Crushing ve Finlay, on yılın büyük bölümünde güçlü ortaklar oldular. Marino's Nitro Crushing, Finlay'ın C1540RS makinesinin Güney Yarımküre'deki en büyük sahibidir.

 
Diğer birçok kırıcı markasını deneyen ve test eden Marino için Finlay'in C1540RS'si ona çeşitli agrega türlerinde çok yönlülük sağlıyor.

Bu, satın aldığı ilk Finlay makinesiydi ve o zamandan beri onun ekmeği ve tereyağı haline geldi. Hatta Nitro Crushing'in logosunun bir parçası.

Makine, üretimi artırmak için cezaları atlamasına olanak tanıyan bağımsız bir ön elekle birlikte gelir. Koni hidrostatik bir tahriktir, bu da daha az bakım anlamına gelir ve Marino'nun daha fazla ince taneli üretim oluşturmak veya malzemeyi şekillendirmek için koninin hızını ayarlamasına olanak tanır.

C1540RS, tutarlı bir güç seviyesini korurken düşük devirde çalışan bir Cat C13 motora sahiptir. Marino, 12 x 5 ekranla aynı anda iki kalibre edilmiş ürün yapabildiğini ve büyük boyutlu malzemeyi daha fazla küçültme için koniye geri aktarabildiğini söyledi.

  Bazı kırıcılar operatörlerin yalnızca kaya yerleştirmesine ve sıkıştırmasına izin verirken, Finlay'de operatörün kullanabileceği ön eleme, koninin hız ayarlamaları ve besleme ve devridaim seçenekleri bulunmaktadır.
Yıllarca Finlay C1540RS ile çalıştıktan sonra Marino, bunun yerine başka bir makine kullanmayacağından emin.

“Makineler inanılmaz derecede iyi düşünülmüş; Bence harikalar," dedi Marino.

"Başladığımızda her marka kırıcıya sahiptim ve hepsini test ediyordum, ancak hiçbiri Finlay'ın kırıcısının yapabileceğinin yanına bile yaklaşamadı" dedi.

"Finlay ile nasıl ezeceğimiz konusunda çok daha fazla seçeneğimiz var, bu da bize yaratıcı olmamızı ve ürünü nasıl yapacağımızı yeniden keşfetmemizi sağladı."

  Marino'nun tüm kırma makineleri, bazen iki makinenin bir arada olmasına olanak tanıyan tren kurulumundaki entegre doğasından yararlanmak için Finlay'den geliyor.
Nitro Crushing, Uzak Kuzey Queensland'in üretken agrega üreticilerinden biri haline geldi. Aile şirketi, kaliteli taşocakçılığı ve madencilik üretimine odaklanarak iki çalışandan 40'a ve Üç Kırıcı Filosundan çeneler, koniler, çarpma tertibatları, elekler ve istifleyicilerden oluşan 20'den fazla Finlay makinesine ulaştı.

Finlay, Uzak Kuzey Queensland'deki yerel servis desteğiyle varlığını güçlendirdi. Bunun yanı sıra şirket, Avustralya genelinde makineleri tekrar çalışır duruma getirmek için telefonla destek sağlayabilecek eğitimli bir personel ekibini istihdam etti.

  Küçük görünse de, Nitro Crushing'in projeleri arasında binlerce kilometre varken Marino, aksama süresini azaltmak ve aile işletmesini sürdürmek için bunun çok önemli olduğunu söyledi.
“Finlay ile bir ilişki kurduk ve bu her iki yönde de geçerli; bizimle bir ilişki kurdular ve biz birlikte büyüdük” dedi.

“Servis görevlileri bizim için her şeyi yapacaktır; parçaları bizim için acilen havaalanına gönderdiler ve ihtiyacımız olan tüm parçalar stoklarımızda mevcut; bize hizmetlerinde asla tereddüt etmezler.

“Kırma makinelerimizden biri arızalanırsa, bu saat başına büyük paralar demektir ve biz yalnızca itibarımızla çalışırız; Aldığımız her iş kalite konusundaki itibarımızdan kaynaklanmaktadır.

  "Finlay ve satış sonrası hizmetleri bizim için bunun büyük bir parçası oldu çünkü makineleriniz iyi göründüğünde, iyi üretim yaptığında ve arıza süresi olmadığında bu itibar artar."
Far North Queensland şirketi, 2012 yılında ilk satın alımını yaptıktan sonra 2016 yılından bu yana kırma ekipmanı için yalnızca Finlay ile çalışıyor.

Finlay, kırma aralığını geliştirmek için Nitro'nun geri bildirimlerine güvendi.

Finlay'in Queensland satış müdürü Justin Guilfoyle, Nitro Crushing ile ortaklığın şirketin müşterilerine ne kadar önem verdiğini gösterdiğini söyledi.

"Aramızda iki yönlü bir yol var ve bu ilişkiye sahip olmak bizim için hayati önem taşıyor" dedi.

  "Yenilik yapmazsak geride kalacağız, dolayısıyla onların geri bildirimleri işletme için kritik önem taşıyor."
Marino, C1540RS gibi Finlay makinelerini kullanmanın Nitro Crushing için birçok yol yarattığını söylüyor.

"Finlay makineleriyle insanların yapamayacağımı söylediği şeyleri yapabiliyorum, ancak çok iyi düşünülmüş ve ayarlanmış oldukları için yapabiliyorum ve bu da çalışmayı keyifli hale getiriyor" dedi.

"Olağanüstü bir makine ve yıllar geçtikçe daha da gelişti."

Kum ile garantili
Clay ve Mineral de Finlay'in ekipmanlarından aynı derecede memnun. Güney Avustralyalı şirket, altmış yılı aşkın süredir sektörde yüksek hacimli bir kum üreticisi ve tedarikçisidir. Şirket, eski filosunu yeniden canlandırmak için yeni bir eleme tesisi arayışındaydı.

Ancak Trimboli'nin kapısına gelen diğer satış elemanlarının aksine Finlay'ın Güney Avustralya satış müdürü Han Alam, Finlay'in makinesinin kendileri için en uygun makine olduğundan emindi.

Makinenin eyaletler arası yol gezisi testinin ardından Clay ve Mineral güveni paylaştı.

Trimboli, "Bu sektörde, her gün bir veya bazen iki satış görevlisinin sizi görmeye gelmesini sağlayabilirsiniz ve ben onlardan pek çoğuyla masaya oturmuyorum" dedi.

“Finlay ekipmanı bir dereceye kadar kendini satabiliyor ama Han bize karşı saygılıydı ve işimiz için iyi olacağına inandığı bir şeyi sattığı ortaya çıktı.

"Kaliteli bir ürün ama Han'ın bu ürüne olan inancı göze çarpıyordu."

 

Clay and Mineral'in Finlay filosunda dört adet 693+ Supertrak eleği ve iki adet daha küçük Finlay 683 makinesi bulunmaktadır

Clay and Mineral'in Finlay filosunda dört adet 693+ Supertrak eleği ve iki adet daha küçük Finlay 683 makinesi bulunmaktadır.

Finlay 693 +, Cat C 4.4 motorla çalışan 20x5 ft'lik iki katlı bir ekrana sahip 8 m3'lük bir haznedir.

Alam, makinenin çok yönlü, çok yönlü bir makine olduğunu ve bağımsız bir makine olarak veya kum, yol tabanı veya agrega üretiminde bir tren kurulumunun parçası olarak çalışabileceğini söyledi.

Makinenin çok yönlülüğü, Clay ve Mineral'in Port Augusta yakınlarındaki Bungala da dahil olmak üzere çeşitli güneş enerjisi projelerinde çalışarak kendilerini geleceğe konumlandırmasını sağladı.

Trimboli, "Birkaç uygulamamız var ve bazılarının titiz ve agresif bir üretim sürecine ihtiyacı var" dedi.

"Finlay'in uzun süredir piyasada olduğunu ve öncelikle tasarımlarıyla iyi bir isme sahip olduğunu biliyorduk.

"Yapmak istediğimiz şeyle birlikte bizim için malzemeyi daha uzun ve daha zor işleyebilmesi iyi bir şeydi, özellikle de bazı tesislerimiz için.

"Satabileceğimizi ve pazara aktarabileceklerimizi en üst düzeye çıkarmamıza olanak sağladı."

Clay ve Mineral, kapsamlı operasyonlarını Uzak Kuzey Queensland'deki Finlay muadilleri gibi sürdürmek için Finlay'in satış sonrası hizmetine güvendi. Güney Avustralya'da aralarında büyük mesafeler bulunan 30 ila 40 kampanya operasyon sahası bulunmaktadır. Kum üreticisinin uzak güneş enerjisi projelerindeki çalışmasında Trimboli, iyi üretici hizmetinin şirketin yeni filosundan yararlanmak için çok önemli olduğunu söyledi.

Trimboli, "İlişki her zaman oldukça dostane oldu ve Han ve ekip her zaman bize yardım etmek için oradalar" dedi.

“Satış elemanı size ilk makineyi satabilir, ancak satış sonrası servis ve destek bundan sonrakileri size satacaktır ve biz bunu Finlay ile sağlıyoruz.

“Atölyedeki adamlarla iyi bir hattımız var ya da Queensland'deki merkez ofisten insanları gönderiyorlar; Onlardan daha fazlasını söyleyemem ve harika bir ilişki oldu.

Clay ve Mineral, Finlay ekipmanlarını ilk olarak 2021'de satın alırken, Finlay makinelerinin sadık müşterileri haline geldiler.

“Bizim için mükemmel bir makineydi. Hala hareket ettirilebilen büyük bir makine, dolayısıyla mükemmel boyutta” dedi.

“Bir kum makinesi olarak bizim, ayarlarımız ve uygulamalarımız için ideal.”

Daha fazla bilgi için finlay.com.au adresini ziyaret edin

 

Quarry Magazine'e Makale Kredisi - https://www.quarrymagazine.com/2023/11/15/finlay-delivers-the-goods-with-aussie-producers/?fbclid=IwAR2s4G3iDZ6VbQQ0mrnOs3_k8kQhG-wLz9rxrTl-3HH02dMBpSSXoDPZqQI