Bir teklif
isteği

Haberler

Terex® Finlay, Genel Agrega Ekipman Satışlarını duyurmaktan memnuniyet duyuyor

Terex® Finlay, Manitoba, Saskatchewan ve Ontario'daki belirli ilçeleri kapsayan Terex Finlay kırıcı, elek ve taşıma ekipmanlarının tamamının dağıtım ve desteğini sağlamak üzere General Aggregate Equipment Sales (GENERAL) şirketini bünyesine katarak Kanada bayi ağını genişletti.

GENERAL 2007 yılında kuruldu ve bölge genelinde inşaat, madencilik, petrol arama ve belediye sektörlerine hizmet veren agrega işleme ekipmanlarının önde gelen tedarikçisi haline geldi.

"GENERAL kendini müşterilerinin verimliliğini ve karlılığını artırmaya adamıştır. ABD'deki kardeş şirketleriyle uzun süredir devam eden bir ilişkimiz var ve müşteri hizmetlerine odaklanmalarını Kanada Eyaletlerindeki müşterilerimize de genişletmekten heyecan duyuyoruz. GENERAL tamamen agrega işleme ekipmanlarına odaklanmıştır ve müşterilerine hizmet verme konusunda büyük bir üne sahiptir. Kuzey Amerika'daki Finlay bayi ağını büyütmeye devam ederken, müşterilerimize satış, kiralama, servis ve parça desteği sağlayacak yeni bir ortağı bünyemize katmaktan memnuniyet duyuyoruz." Terex Finlay Bölge Satış Müdürü Darren Finlay şunları söyledi.

"Adanmışlık. Verimlilik. Kârlılık. Bizde her şey müşteriyle ilgilidir. Müşterilerimize hizmet etmek için yalnızca dünya standartlarında üreticilerle çalışıyoruz. Terex Finlay serisi harika bir ürün," diyor Tim Stone. "Kırıcıları, elekleri ve konveyörleri kendi sınıflarında ve mevcut agrega işleme ekipmanı 'şemsiyemizin altında' rahatça oturan harika bir eklenti. Müşterilerimiz bizden paletli ekipman talep ediyordu ve Finlay piyasadaki en kapsamlı ürün yelpazesine sahip. Müşterilerimizin çalıştığı zorlu ortamlarda yeteneklerini sergilemek için sabırsızlanıyoruz. İlk 684 eğimli elek makinemizi K&T Construction ile çoktan devreye aldık. Makinenin performansından çok memnunlar. Kendilerine işlerinden dolayı teşekkür ediyor ve Terex Finlays'in pazar payını büyütmeyi ve müşterilerimize tüm kırma ve eleme işleri için güvenilir ve verimli çözümler sunmayı dört gözle bekliyoruz.

Daha fazla bilgi için iletişime geçin:

E-posta:  Tim Stone tstone@genagg.ca

Web sitesi: https://www.genagg.ca/

 

Resimdeki kişiler: K&T Construction, North Battleford, SK'den Kelly, Josh ve Jordan Pernala. Ayrıca resimde Saskatchewan Genel Ekipman Satış Müdürü Mitch Effa (kırmızı yüksek görünürlüklü yelek).