Bir teklif
isteği

Haberler

Terex Coalville ve Molson Group, HITZ Programı Aracılığıyla Genç Yetenekleri Yetiştiriyor

Malzeme işleme makineleri ve havada çalışma platformlarının küresel üreticisi Terex®'e ve inşaat, yıkım, geri dönüşüm, agrega ve liman endüstrilerine yönelik Birleşik Krallık'ın en büyük yeni ve kullanılmış ekipman distribütörü Molson Group'a ait bir üretim tesisi olan Terex Coalville, yakın zamanda Gençleri anlamlı istihdama teşvik eden HITZ Programı katılımcılarına ilham vermek için güçlerini birleştirdi.


HITZ Programı, Premiership Rugby'nin, genel eğitim ortamlarında zorluk yaşayan ve nitelik kazanmak ve çalışmaya daha hazır hale gelmek için yardıma ihtiyaç duyan 14-24 yaş arası gençleri destekleyen ödüllü eğitim ve istihdam edilebilirlik programıdır. Bu programın bir kısmı, dört aylık bir süre boyunca yerel kuruluşlarda iş deneyiminden oluşur ve temel iş becerileri ve deneyimi kazanır.


Leicester Tiger HITZ programının eski bir katılımcısı olan Kyle Barnes, tesisteki iş deneyimini tamamladıktan ve iş ahlakı ve tavrıyla yönetim ekibini etkiledikten sonra artık Terex Coalville'de Mağaza Operatörü olarak çalışıyor. Başarılarını duyan Terex ekipmanları distribütörü Molson Group, Kyle'ı Bristol'deki tesislerini ziyaret etmeye davet etti. Ziyaretin amacı Kyle'ı Bristol Bears HITZ programı aracılığıyla Molson Group'ta iş bulmuş diğer başarılı HITZ öğrencileriyle buluşturmaktı.


Terex Coalville Operasyon Direktörü Andrew Bullock, "Ziyaret, Terex Coalville'deki HITZ programı katılımcıları ile Molson Group arasında bir destek ağı kurma fırsatı sağladı" dedi. "Kyle, diğer HITZ programı mezunlarının Molson'daki ilgili rolleri kapsamında nasıl değerli bilgiler edindiklerini ve sorumluluklar üstlendiklerini gözlemleyerek bu deneyimi gerçekten aydınlatıcı buldu. Aynı zamanda Kyle'ı müşterilerimize hizmet verirken hem kendi katkılarının hem de dağıtım ağımızın katkılarının önemi konusunda eğitti."

 

Ziyareti sırasında Kyle, Terex Coalville'de üretilen ekipmanlara ve bunların üretimindeki rolüne ilişkin anlayışını, onun bakış açısını anlamak isteyen Molson ekibiyle paylaştı. Kyle ayrıca Molson Group'taki başarılı HITZ öğrencileriyle de buluştu ve onlarla deneyimlerini tartışıp paylaştı. Gezi aynı zamanda makineleri çalışma ortamında görmek için yerel bir taş ocağına yapılan ziyareti de içeriyordu.


"Ziyaret faydalı oldu çünkü bana HITZ programının benim gibi diğer gençlere nasıl fırsatlar sağlayabileceğini gösterdi. Bu sadece bir iş değil; bir takımın parçası olmak, daha büyük bir şeye katkıda bulunmak ve etki yaratmakla ilgili." dedi. Kyle.


Molson Group Kurumsal Sosyal Sorumluluk Lideri Paul Glanville şunları söyledi: “HITZ programıyla olan işbirliğimiz sadece genç bireylerin hayatlarını dönüştürmekle kalmıyor, aynı zamanda başkalarına da anlamlı istihdama giden bu yolculuğa katılma konusunda ilham vermekle ilgili. Kyle'ın Terex Coalville'deki sorumluluklarını kendinden emin bir şekilde dile getirdiğini ve HITZ programındaki kendi katılımcılarımızla etkileşimde bulunduğunu görmek, kuruluşların genç yetenekleri yetiştirmek için bir araya geldiğinde önlerinde uzanan fırsatların mükemmel bir örneğidir."