Bir teklif
isteği

Haberler

İlk Finlay® J-1280 hibrit çeneli kırıcı, Omagh 'Mükemmeliyet Kırma Merkezi' üretim hattından çıktı.

Finlay®, Omagh üretim hattından çıkan yeni hibrit J-1280 çeneli kırıcımızın ilk üretim yapısıyla ürün yol haritasında önemli bir kilometre taşını işaretliyor ve dünyanın dört bir yanından başka siparişler de geliyor. 

Bu heyecan verici yeni modelin, çevreye olumlu katkıda bulunmak isteyen şirketler tarafından büyük ilgi görmesi bekleniyor. Operasyonel olarak makine, tesise yerleşik jeneratör güç paketi konfigürasyonu ile güç sağlama veya harici bir güç kaynağına bağlanma esnekliği sağlar.

Tesisin elektrikle çalışan güç sistemleri önemli ölçüde maliyet tasarrufu sağlar ve şehir içi alanlar ve binaların içinde çalışma gibi emisyon ve gürültü seviyelerinin sorun olduğu iş sahalarında faaliyet gösterenler için avantajlı olacaktır.

Buna ek olarak, makine, sonraki eleme tesislerine veya stoklama konveyörlerine güç sağlamak için kullanılabilecek yeterli enerjiyi üreten yüksek güçlü bir alternatörle donatılmıştır ve bu da genel yakıt tüketimini ve üretim trenlerinin verimliliğini daha da artırmaktadır.

İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Neil McIlwaine şunları söyledi: "J-1280 hibrit çeneli kırıcının artık tam üretime geçmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. Bu, işletmemiz için önemli bir makine ve yeni sahibi Sayın Vladimír Dostál ile bayimiz Sayın Tomáš Novák'ın Çek Cumhuriyeti'nden gelerek makineyi üretimin son aşamalarında görmelerinden memnuniyet duyuyoruz. Makine önümüzdeki günlerde fabrikaya gönderilecek ve fabrika servis personelimiz tarafından 🇨🇿Çek 🇨🇿Cumhuriyeti'ndeki Bay Dostál sahasında devreye alınacak."