Bir teklif
isteği

Haberler

Terex® Finlay, genişleyen Kuzey Amerika Bayi ağının yeni bayisi olarak Kleis Equipment LLC'yi duyurmaktan mutluluk duyar.

Kleis Equipment LLC (Kleis), Upstate New York ve Batı Pennsylvania genelinde Finlay kırıcılar, elekler ve taşıma ekipmanlarının tamamını dağıtmak ve desteklemek için Terex® Finlay ile ortaklık kuruyor.

Merkezi Constantia'da bulunan Kleis, müşterilerine üstün müşteri desteği ile desteklenen birinci sınıf ürünler sunmaktan gurur duyan bir tam hizmet ekipman bayisidir. Kleis, pazardaki mevcut Terex Finlay makineleri popülasyonuna derhal geçerli olmak üzere orijinal yedek parçalar ve destek hizmetleri sağlayacaktır.

Terex Finlay Bölge Satış Müdürü Philip Berresford, “John ve ekibi, ağır ekipman satışı konusunda yaklaşık 25 yıllık deneyime ve üstün satış sonrası destek sağlama konusunda sağlam bir üne sahip. Müşterilerine, Terex Finlay markasının dünya çapında ünlü olduğu mükemmel satış, kiralama, servis ve parça desteği sağlayacaklarından eminiz. Ekipmanlarımıza yönelik benzeri görülmemiş bir taleple karşılaştığımız için, Terex Finlay'i temsil edecek güçlü bayilere güvenebilmemiz hayati önem taşıyor. Kleis, kendi yapısına ve ekibine yatırım yaptı ve sahadaki ekipmanı desteklemek için şimdiden önemli miktarda yedek parça stokuna sahip. Bağlılıkları aşikar ve ilişkimizi inşa etmeyi ve büyütmeyi dört gözle bekliyoruz.”

“Müşteriye istediğini, istediği zaman ve uygun fiyata ver” ilkesine odaklanarak işimizi kurduk. Diğer her şey yerine oturuyor'. Bu değerlerden asla ödün vermeyiz,” dedi Kleis Equipment LLC Genel Müdürü ve Sahibi John Kleis. “Müşterilerimizin çoğu operasyonlarında halihazırda paletli kırıcılar, elekler ve konveyörler kullanıyor. Portföyümüze Terex Finlay ürün serisini eklemek, halihazırda sattığımız ve desteklediğimiz markaları tamamlıyor ve doğal bir ilerleme. 1997'den beri sektörün önde gelen markalarını destekliyoruz ve Terex Finlay ekibiyle çalışmak için sabırsızlanıyoruz. Bugün operasyonumuz, mevcut ve gelecekteki tüm müşteriler için Terex Finlay ürünlerini desteklemek için insan becerilerine ve destek yapılarına sahiptir. Terex Finlay'in Amerika Birleşik Devletleri'ndeki yeni mirasının ve büyümesinin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz." Temas: John Kleis, Kleis Equipment LLC (Genel Müdür ve Sahibi).

T: (315) 258-7045 E: john@kleisequipment.com