Bir teklif
isteği

Haberler

Kurimoto, İrlanda'da LJ-130 hibrit çeneli kırıcıyı ziyaret etti.

Japon bayimiz Kurimoto, yeni LJ-130 hibrit çeneli kırıcıyı çalışırken görmek için kısa süre önce İrlanda'yı ziyaret etti. Kurimoto ekibine, LJ-130'un kolaylıkla kırabildiği malzeme besleme boyutundan ve tesislerin genel kapasitesi ve verimliliğinden etkilenen müşteriler eşlik etti. 

"Japonya stratejik olarak işimiz için çok önemli bir pazar ve Kurimoto kendisini sermaye ekipmanı için tercih edilen bir ortak haline getirecek şekilde konumlandırdı ve şu anda Finlay'in Asya'daki en güçlü temsilcilerinden biri. Kurimoto ekibini ve müşterilerini ağırlamak ve LJ-130'un yeteneklerini sunmak bizim için bir onurdu." dedi.

Finlay® LJ-130 hibrit çeneli kırıcı, büyük ölçekli taş ocağı ve madencilik operasyonları için geliştirilmiştir. Makine bağımsız bir birincil kırıcı olarak çalışabilir veya mobil veya statik bir kırma ve eleme tesisine entegre edilebilir.

Makine, yerleşik jeneratör güç paketi konfigürasyonu ile çalıştırılabilir veya harici bir güç kaynağına bağlanabilir. Her iki güç seçeneği de operatörlere dizel/hidrolik güçle çalışan bir tesise kıyasla önemli ölçüde güç, servis ve bakım maliyeti tasarrufu sağlar.

Lokasyonlar arasında kolay taşıma hareketi için tesis, sahada ağır vinç yardımına ihtiyaç duymadan parçalara ayrılabilir ve yeniden monte edilebilir.

Temel Özellikler:

Tesisin elektrikle çalışan güç sistemleri önemli maliyet avantajları ve çevresel verimlilik sağlar.
Geniş besleme genişliği ve açıklığı, kırıcının daha büyük ve daha kaba malzemeleri kabul etmesini sağlayarak büyük boyutlu ürünlerin çekiçlenmesi ihtiyacını azaltır.
Otomatik değişken hızlı VGF, optimum verimlilik için kırma haznesinin sürekli şok beslemesini sağlar.
Yüksek güçlü elektrikli tahrik, hassas hazne kontrolleri ve tıkanıklıkları gidermek ve inşaat yıkımı, asfalt ve geri dönüşüm uygulamalarına yardımcı olmak için ters işlevsellik sağlar.
T-Link telematik donanımı ve yazılımı ile birlikte yedi yıllık ücretsiz veri aboneliği standart olarak takılır ve kurulur.