Bir teklif
isteği

Haberler

Terex® Finlay YENİ LJ-130 Hibrit Çeneli Kırıcıyı piyasaya sürdü

 

Terex® Finlay LJ-130 hibrid çeneli kırıcı, yelpazemizdeki en büyük mobil çeneli kırıcıdır ve büyük ölçekli taş ocağı ve madencilik faaliyetleri için geliştirilmiştir. Makine bağımsız birincil kırıcı olarak çalışabilir veya mobil veya statik kırma ve eleme tesisine entegre edilebilir.

Makine bir Terex® 1300 x 1000mm (51" x 39") yüksek performanslı elektriksel tahrikli tek geçiş çene odası içerir. Büyük hazne girişi, yem materyalindeki büyük kayalar ve 2,3 m (7' 5") hazne boşluğu derinliği de dahil olmak üzere en kaba beslemeyi kabul etmek üzere tasarlanmış olup, yüksek redüksiyon oranları sağlar ve tesis boyunca verimli bir malzeme akışı sağlar.

Taşıma kolaylığı için makine kompakt bir operasyonel ayak izi ile tasarlanmış ve kurulum, yıkmak ve konumlar arasında taşıma için sitede ağır vinç yardımına gerek kalmadan iki taşınabilir bileşene ayrılabilir.

Makine, aşırı yükü önlemek ve optimum ve kesintisiz üretkenlik için çene haznesinin sürekli boğulma beslemesini sağlamak için malzeme akışını düzenlemek ve otomatik olarak artırmak ve azaltmak için otomatik güç izleme özelliğine sahip entegre bir tava besleyicive ağır hizmet VGF besleyiciye sahip 13,5 m³ (17,64yd³) hazneye sahiptir.

Makine, entegre 500kVA genset powerpack konfigürasyonu ile güçlendirilebilir veya harici bir güç kaynağına bağlanabilir. Her iki güç seçeneği de operatörlere dizel/hidrolik enerjili bir tesisle karşılaştırıldığında önemli güç, servis ve bakım maliyeti tasarrufu sağlar.

"LJ-130 hibrid çeneli kırıcı, en zorlu ve en kaba sert kaya ve cevher uygulamaları için son derece verimli bir makine arayan operatörler için sağlam ve güçlü bir mobil çözüm sağlamak üzere geliştirilmiştir. Terex 5139 kırıcı, derinliği, genişliği ve uzunluğu açısından paletli tesislerimize koyduğumuz en büyük çene odasıdır. Büyük kavite hacmi, haznenin tüm uzunluğu boyunca daha fazla malzemenin işlenmesini sağlayarak birincil kırma aşamasındaki en kaba hazırlıksız malzemeyle bile üretkenliği en üst düzeye çıkarır. LJ-130 çeneli kırıcı, mevcut C-1554 koni kırıcı ve büyük kapasiteli mobil kırma ve tarama treni çözümleri arayan operatörler için 984 yatay ve 696 eğimli ekranlı modellerimiz gibi büyük kapasiteli ekranlarımız la mükemmel bir şekilde tamamlanmaktadır." dedi Alan Witherow.

Temel özellikler:

  • Santralin elektrikle çalışan güç sistemleri önemli maliyet avantajları ve çevresel verimlilik sağlar.
  • Büyük besleme genişliği ve gape, kırıcının daha büyük ve kaba malzemeyi kabul etmesini sağlayarak, büyük boyutlu ürünün bakire yem malzemesine çekiçleme ihtiyacını azaltır.
  • Otomatik değişken hız VGF, optimum verimlilik için kırma odasının sürekli boğulma beslemesini sağlar.
  • Yüksek güçlü elektrikli sürücü, tıkanıklıkları temizlemek ve inşaat yıkımı, asfalt ve geri dönüşüm uygulamalarına yardımcı olmak için hassas oda kontrolleri ve ters işlevsellik sağlar.
  • Devreye alma ve taşıma kolaylığı için makine vinçlere gerek kalmadan iki ayrı bileşene ayrılabilir.
  • T-Link telematik donanım ve yazılım ücretsiz yedi yıllık veri aboneliği ile birlikte monte ve standart olarak yüklenir.