Bir teklif
isteği

Haberler

Louisville'de Yeni Terex MP Parça Tesisinin Açılışı

2024, Terex Louisville'in büyüme ve gelişiminde heyecan verici bir döneme işaret ediyor ve yeni bir son teknoloji Parça tesisinin inşaatına başlandı.

İlk olarak 1990 yılında Powerscreen tarafından Kuzey Amerika Dağıtım Merkezi olarak kurulan Terex Louisville, Finlay, Terex Yıkama Sistemleri, EvoQuip, Fuchs, ProStack ve son olarak MDS olmak üzere altı ek markayı da kapsayacak şekilde desteğini genişleterek bölgedeki operasyonlarımızın temel taşı haline geldi.

Bugün, Terex Louisville tesisi ABD, Kanada ve Meksika'daki 60'tan fazla distribütöre kapsamlı destek sağlamada hayati bir rol oynamaktadır. Bu hizmetler arasında Satış ve Dağıtım, Parça ve Servis için Teknik Yardım Masası, eğitim girişimleri ve Terex Finans Çözümleri yer almaktadır.

Yeni Parça tesisi, mevcut Terex Louisville tesisinden sadece yarım mil uzaklıkta elverişli bir konumda yer alacak ve bir depo ile ofis alanından oluşacak. Verimliliği artırmak ve operasyonları kolaylaştırmak için en son teknolojiyle donatılan tesiste çitle çevrili dış depolama, altı rıhtım, 100 park yeri, otomatik parça toplama istasyonu ve parça fotoğraf kabini yer alıyor. 

Terex Louisville tesisinin genişlemesiyle birlikte ekip de büyüyor. Yeni tesiste, sektör lideri hizmetlerin sunulmasında önemli rol oynayacak 50 özel ekip üyesi çalışacak. Yeni tesisin 2024 yılının 4. çeyreğinde faaliyete geçmesini bekliyoruz.

Bu yatırım, Terex MP'nin Kuzey Amerika distribütörlerine benzersiz destek sağlama taahhüdünün altını çiziyor ve sektör lideri konumunu daha da sağlamlaştırıyor. Faaliyete geçtiğinde kolektif başarımıza önemli ölçüde katkıda bulunacak olan bu proje için duyduğumuz heyecana katılmanızı umuyorum.