Bir teklif
isteği

Haberler

Terex Omagh'dan Megan Anthony: Bir 'Yükselen Yıldız'

Bu hafta Kuzey İrlanda'nın Belfast kentindeki Titanic Hotel'de düzenlenen prestijli bir ödül töreniyle Ulster Üniversitesi'nin açılışını yaptığı Yükselen Yıldız ödüllerinde onurlandırılan Terex Omagh Üretim ve Mühendislik Mühendisi Çırağı Megan Anthony'yi tebrik ediyoruz. 

Ödüller, Ulster Üniversitesi'nin çıraklarının ve işverenlerinin olağanüstü başarılarını ve potansiyellerini takdir etmektedir. Megan, bugüne kadar çıraklık eğitiminde gösterdiği etkileyici ilerleme nedeniyle Makine ve İmalat Mühendisliği alanında YÜKSELEN YILDIZ ödülünü aldı. 

Megan'ın Terex'teki akıl hocası John Sweeney onun başarısı hakkında şunları söyledi: "Megan, Terex'teki rolüyle ilgili beklentilerimizi aştı. Detaylara gösterdiği özen ve ileri görüşlülüğü ortalamanın çok üzerinde ve sahadaki ekip üyeleriyle ilişkilerinde mükemmel bir duygusal zeka ve kişilerarası beceriler sergiliyor. İş ahlakı konusunda üst düzey personelden çok sayıda övgü aldı ve bu harika takdiri tamamen hak ediyor." 

İmalat Mühendisliği alanında sektör onaylı Derece Çıraklığı konusunda Ulster Üniversitesi ile işbirliği içinde çalışan MEGA - İmalat ve Mühendislikte Büyüme ve İlerleme, "Megan Anthony, çıraklık konusunda mükemmel olan her şeyi özetliyor. Çok çalışkan, sadık bir ekip üyesi ve üniversite eğitiminde başarılı. Tebrikler Megan, hepimiz seninle gurur duyuyoruz."

Sana kocaman bir aferin Megan - katkılarının sadece Ulster Üniversitesi tarafından değil, Terex Omagh'daki herkes tarafından takdir edildiği çok açık!