Bir teklif
isteği

Haberler

Finlay® Belfast, Kuzey İrlanda'da NPI Etkinliğine ev sahipliği yapıyor

Finlay geçtiğimiz günlerde İrlanda'nın Belfast kentinde Avrupa, İngiltere, İrlanda, ABD, Kanada, ABD, Japonya ve Avustralya'dan bayilerin katıldığı üç yıl sonraki ilk NPI etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Yeni fırsatlar ve gelecekteki ürün yenilikleri için pazarı sürekli olarak incelediğimizden, yeni ürün geliştirme süreci Finlay kültürünün merkezinde yer almaktadır.

"İşimiz 'Müşterinin Sesi' ve onların ihtiyaçlarını karşılamak üzere yeni ürünler geliştirmek üzerine kuruludur. Bu etkinlikler sürekli başarımız için hayati önem taşıyor ve işimize ve yeni ürün geliştirme stratejimize yön veriyor. Küresel bayi ağımızdan aldığımız geri bildirimler paha biçilmezdir ve nihayetinde müşterilerimizin sahadaki başarısı üzerinde olumlu bir etkisi olan pazar lideri ürünler geliştirmemize ve tasarlamamıza yardımcı olmaktadır." Satış ve Pazarlama Direktörü Neil McIlwaine ise şunları söyledi.

Etkinliğin kapanışında bayiler ve Finlay ekip üyeleri yerel bir taş ocağını ziyaret ederek mühendislik ve yeni ürün geliştirme ekibimizin üzerinde çalıştığı en yeni modelleri yerinde gördüler.

Bizi sahalarında ağırlayan ve kusursuz bir ev sahipliği yapan Adam'a ve CONEXPO taş ocağındaki tüm ekibe çok teşekkür ederiz.