Bir teklif
isteği

Haberler

Terex Finlay, Bay Philip Berresford'un Bölge Satış Müdürü pozisyonuna atanmasını duyurmaktan mutluluk duymaktadır.

Kuzey Amerika kırma ve tarama endüstrisinin duayenlerinden Philip Berresford, Terex Finlay'e ABD ve Kanada Batı Eyaletleri Bölge Satış Müdürü olarak katıldı. Bu atama, şirketin Kuzey Amerika için iddialı büyüme stratejisinin bir parçasıdır ve Louisville, Kentucky merkezli ve N. İrlanda'daki fabrika ekipleri tarafından desteklenen köklü parça ve servis destek ekibinin gücü üzerine inşa edilecektir. 

Philip, kendi geri dönüştürülmüş agrega işleme şirketine sahip olmak ve işletmek de dahil olmak, on yılı aşkın bir süredir son derece alakalı bir endüstri deneyimine sahiptir. Daha yakın zamanda Highway Equipment Company tarafından istihdam edildi ve burada Orta Batı ve Orta Atlantik bölgesindeki müşterilere hizmet vermek için kırma ve tarama sektörüne odaklandı.

Joe Donnelly Kuzey Amerika Satış Direktörü, "Philips'in kalibresinde birinin, ABD genelindeki işletmemiz için hızlı gelişmeler ve büyüme gördüğümüz bir zamanda bize katılmayı seçmekten mutluluk duyuyoruz," dedi. "Philip sektörde yoğun bir şekilde çalıştı ve ihtiyaçlarını karşılayan çözümler sunmak için müşterilerle yakın bir şekilde çalıştığı için ona olağanüstü bir ün kazandıran çok sayıda makine ve uygulama bilgisi ile birlikte geliyor."

Berresford, "Terex Finlay, geniş ürün portföyü ve sektörde lider olarak ünlüdür." dedi. "Terex Finlay'e katıldığım ve bayilere hizmet verme ve erişimlerini genişletmelerine ve kişisel olarak hizmet vermelerine ve müşteri tabanını büyütmelerine yardımcı olma fırsatına sahip olduğum için çok heyecanlıyım. Şirkete katıldığım ve müşteri odaklı ve sektörde konumlandığımız bir ekibin parçası olmaktan büyük gurur duyuyorum".