Bir teklif
isteği

Haberler

Quarry Service Group, Terex® Finlay'in rusya'nın güvenilir bayi ortaklarından oluşan ağını genişletmeye katıldı.

Terex® Finlay, Quarry Service Group'un yetkili satıcısı olarak eklenmesiyle Rus ağ genişlemesine devam ediyor. Taş Ocağı Hizmeti, inşaat, altyapı ve madencilik sektörlerinde üretim süreçlerini optimize etmeye ve geliştirmeye odaklanmıştır. Terex Finlay mobil kırıcılar, screener'lar ve konveyörlerin yanı sıra satış sonrası destek ve hizmeti anında etkili bir şekilde sunacaklar.

2002 yılında kurulan Quarry Service, müşterilerinin sürekli değişen ihtiyaçlarını karşılamak ve müşteri tabanıyla uzun süredir devam eden ilişkilerinden gurur duymaları için ısmarlama çözümler sunması ile ünlüdür. Bu yeni randevu, Terex Finlay'in bireysel pazarları hakkında uzman bilgiye sahip özel bayilerle çalışarak Rusya'daki müşterileri destekleme taahhüdünü vurgulamaktadır.

Terex Finlay İş Geliştirme Müdürü PJ O'Donnell şunları söyledi: "Rusya her zaman işimiz için çok önemli bir pazar olmuştur ve Taş Ocağı Hizmeti'nin atanması pazara olan bağlılığımızı güçlendirmektedir. Quarry Service ekibini Terex Finlay markasında ağırlamaktan son derece memnunuz. Rusya pazarı hakkındaki uzman bilgilerinin Terex Finlay müşterileri için daha yüksek düzeyde destek ve hizmetle sonuçlanacağından eminiz."

Taş Ocağı Servisi Genel Müdürü Oleg Bagiev: "Terex Finlay, Quarry Service ürün portföyüne mükemmel bir katkıdır. Terex Finlay ile olan ortaklık, daha büyük bir müşteri tabanına hizmet vermemizin yanı sıra mevcut müşterilerimize daha geniş bir ürün yelpazesi sunmamızı sağlar. Kalite ve güvenilirlik müşterilerimiz için çok önemlidir. 

Ülkemizdeki kaya dünyanın en zorlarından biridir - sadece Terex Finlay gibi premium ürünler bu kadar şiddetli bir ortamda müşteriler için fark yaratabilir. Terex Finlay, Rusya'da müşterilerin tüm sezonlarda verimli bir şekilde çalışmak için güvenebileceğini bildiği ve yetkili bir bayi ortağı olmaktan gurur duyuyoruz."

Temas:

Taş Ocağı Hizmeti

T: 8 800 700 44 06

E: info@qsgrp.com

W: https://qsgrp.com/