Bir teklif
isteği

Haberler

Ronnie Bustard'ı hatırlamak.

Dostumuz ve meslektaşımız Bay Ronnie Bustard'ın vefatını büyük bir üzüntüyle duyuruyoruz. Ronnie 13 Şubat 2023 Pazartesi günü vefat etmiştir.

'Finlay Ailesi' adına eşi Shelley ve üç çocuğu Ryan, Jake ve Bella'ya, ebeveynlerine ve daha geniş aile çevresine bu zor zamanda en derin taziyelerimizi gönderiyoruz.

Onlarla birlikte yas tutuyor ve çok erken kaybettiğimiz değerli bir dost ve meslektaşımızın olağanüstü yaşamını ve başarılarını kutluyoruz.

Ronnie, profesyonel hayatını kırma ve eleme sektörüne adamış bir beyefendiydi. Finlay ile yaşam boyu sürecek yakınlığına Omagh fabrikamızda başladı ve ardından Avustralya'daki Finlay Eleme ve Kırma Hizmetlerine katılma fırsatını yakaladı. Bağlılığının ve deneyiminin bir kanıtı olarak, şirkette Satış ve Kiralama Müdürü pozisyonuna kadar ilerledi.

Burada, 2018'de Florida'daki Küresel Bayi Konferansımızda Finlay Eleme ve Kırma Hizmetleri adına iki ödül aldığı bu resimde görüldüğü gibi, örnek çalışmaları ve Finlay'e olan sürekli bağlılığı son derece değerliydi.

Yıllar boyunca Ronnie ile çalışan herkes onu, yaptığı her işte tutkusunu, olağanüstü iş ahlakını ve müşterilerine ve birlikte çalıştığı üreticilere uzun vadeli bağlılığını gösteren olağanüstü ve başarılı bir uzman olarak hatırlayacaktır.

Hepimiz onun mizahını, kıvrak zekasını ve hayatının her alanında benimsediği tutku ve coşkuyu somutlaştıran 'yapabilirim - yapacağım' tavrını özleyeceğiz.

Hayatı çok severdi ve onu tanıma şerefine nail olan herkes tarafından çok özlenecek. Hepimiz onunla daha fazla zaman geçirmeyi dilerdik ama geçirdiğimiz zamanın değerini her zaman bileceğiz.

Rahat uyu, "eski dostum".