Bir teklif
isteği

Haberler

Terex® Finlay, Rock Machinery Co., LLC'nin eklenmesiyle Kuzey Amerika Bayi ağını güçlendiriyor.

Terex Finlay, Wisconsin & Northern Illinois'deki Finlay kırıcıları, tarama cihazları ve nakliye ekipmanlarının tam serisini dağıtmak ve desteklemek için Rock Machinery Co., LLC'yi atayarak Kuzey Amerika bayi ağını genişletmeye devam ediyor.

2004 yılında kurulan Rock Machinery, bir aile işletmesidir ve taş ocağı, madencilik, kum ve çakıl ve geri dönüşüm endüstrilerindeki müşterilere malzeme işleme makineleri, parçaları ve hizmeti sağlama konusunda son derece deneyimlidir.

Allenton, Wisconsin'de bulunan Rock Machinery, müşterilerini desteklemeye kendini adamış bilgili personel tarafından desteklenen uzun bir hızlı ve özel hizmet geçmişine sahiptir. Terex Finlay makinelerinin mevcut nüfusuna anında etki ederek gerçek yedek parça ve destek hizmetleri sağlayacaklardır.

Terex Finlay Bölge Satış Müdürü Darren Finlay, "Bryant Fazer ve ekibini Terex Finlay bayi ağında ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bayi ağımız güçlü ve büyüyor ve sektörümüzde heyecan verici bir zamanda bize katılıyorlar. Rock Machinery, sürekli olarak sektör lideri müşteri desteği ve eşit olmayan profesyonel hizmet sunarak müşteri memnuniyetini tamamlamayı taahhüt eden yüksek kalibreli bir bayidir. 

Rock Machinery Başkanı Bryant Fazer, "Başarımızı sadece rakiplerimizi aşan saha hizmetiyle desteklenen dünya standartlarında üreticilerle ortaklık yapmaya bağlıyoruz" dedi. "Terex Finlay ürünleri, çok sayıda uygulamada çalışmak için eşsiz bir model hattıyla sağlam bir şekilde tasarlanmıştır. Satış, parça ve teknik destek ekipleri, müşteri memnuniyeti için Rock Machinery ile aynı değerleri benimsiyor. 

Terex Finlay açıkça Kuzey Amerika'da 'müşterilerin tercih üreticisi' olmak için kendilerini kuruyorlar. Terex Finlay bayisi olmak, müşterilerimize müşteri desteğine olan bağlılığımız ve eşitsiz 'Kaya Katı Alan Hizmeti' ile desteklenen dünya standartlarında bir ürün sunmamızı sağlıyor."

Temas:

Bryant Fazer,

Kaya Makineleri A.Ş., LLC, 7675 Pamperin Way, Allenton, WI 53002

P: (262) 536-4603

E: sales@rockmachinery.com 

W: www.rockmachinery.com