Bir teklif
isteği

Haberler

Terex MP, Güvenlik Alanında ROSPA Bronz Ödülünü Aldı

Terex MP, 2022 yılında gösterdiği yüksek kaliteli sağlık ve güvenlik performansı nedeniyle Kraliyet Kazaları Önleme Derneği ROSPA'dan Bronz Ödül almanın heyecanını yaşadı.

 
RoSPA Ödülleri, her yıl neredeyse 50 ülkede yaklaşık 2.000 katılım ve 7 milyondan fazla çalışana erişim ile dünyanın en prestijli ve tanınmış programlarından biridir.

Terex MP HSE Direktörü Zara Baird şu yorumu yaptı: “2022 ROSPA ödül başvurumuzu destekleyen Birleşik Krallık'taki Terex MP HSE ekiplerine teşekkür ederiz. ROSPA'nın vizyonu, güvenliğin mutlak yaşam biçimimiz olduğu Terex Sıfır Zarar güvenlik vizyonumuzla iyi örtüşen 'ciddi kazara yaralanmalardan uzak bir yaşam' sağlamaktır. Güvenlik performansımızı diğer imalatçı şirketlerle kıyaslamak istediğimiz için ROSPA'nın endüstri tarafından tanınması önemlidir. Ayrıca performansımız hakkında tarafsız görüşler almak istedik. Ekipler, bunu destekleyecek 80 parça kanıt içeren mükemmel bir sunum hazırladılar. Başvuru süreci, ilgili HSE profesyonellerimizin gelişimine katkı sağladı.”

Birleşik Krallık'taki Terex MP tesisleri, ekiplerin sağlam ve yüksek kaliteli bir güvenlik yönetim sistemi ile birlikte en az dört yıllık 'sürekli mükemmel veya sürekli iyileşen' sağlık ve güvenlik sergilemesini gerektiren 'Rekabetçi Üretim' ödülüne başvurdu. verim. Tesisler, Kuzey İrlanda ve Coalville lokasyonlarımızda (ancak Nisan 2022'de satın alındığı için Cookstown hariç) yüksek kaliteli bir güvenlik yönetimi sistemi sergilemeyi başardı. Terex NI siteleri için geri bildirim olumluydu ve gelecekteki gönderimler için bazı rehberlik aldık.


Ödül töreni 26 Mayıs 2023'te Glasgow'da (İskoçya, Birleşik Krallık) gerçekleştirildi ve ödüle Terex adına ödülü alan Kıdemli HSE Danışmanı Niall McClelland, Terex Dungannon ve HSE Yöneticisi, Terex Omagh Charlotte Scott katıldı. Birleşik Krallık'taki MP siteleri. Charlotte Scott şunları söyledi: “Muhteşem akşam, diğer HSE profesyonelleriyle konuşmak için harika bir fırsat olan bir içki resepsiyonuyla başladı. Daha sonra RoSPA ödülleri takdim edildi, ardından herkesin başarısını kutlamak için dört çeşit lezzetli bir yemek ve dans takip edildi!


Bu ödüle titizlikle başvurdukları ve güvenliğe olan bağlılığımız nedeniyle bu prestijli endüstri takdirini aldıkları için Birleşik Krallık'taki Terex MP HSE ekiplerine teşekkür ederiz!