Bir teklif
isteği

Haberler

Terex® Finlay, Ryno Industries'i Colorado'da yeni bir bayi ve Wyoming'de seçilmiş ilçeler olarak ağırlıyor.

Terex® Finlay, Ryno Industries'i Colorado'da yeni bir bayi ve Wyoming'de seçilmiş ilçeler olarak ağırlıyor.

Paletli mobil kırma, eleme ve taşıma ekipmanlarında küresel bir lider olan Terex Finlay, Ryno Industries'i Colorado'yu ve Wyoming'deki seçilmiş ilçeleri kapsayan yeni yetkili satıcısı olarak duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Ryno, bölge genelindeki müşterilere satış, saha desteği ve servis, parça ve kiralama sağlayacaktır.

Ryan Powers başkanlığındaki Ryno, agregalar, inşaat ve yıkım, asfalt geri dönüşümü, yol yapımı ve altyapı, toprak üstü ve kompostlama dahil olmak üzere birçok sektörde farklı bir müşteri portföyüne sahiptir. Ryan, malzeme işleme müşterilerinin ihtiyaçlarına hizmet etme konusunda 15 yılı aşkın deneyime sahiptir ve güvenilirlik ve profesyonellik konusunda olağanüstü bir kişisel ün kazanmıştır.

"Ryno'yu Finlay bayi ağında ağırlamaktan heyecan duyuyoruz. Ryan, Intermountain West bölgesindeki diğer Terex bayileri için çalışmış olan işletmemizle uzun bir ilişkiye sahiptir. Paletli kırma ve tarama ekipmanlarına hizmet etme ve destekleme konusunda geniş deneyime sahiptir ve müşterilerini anlayarak ve ihtiyaçlarını karşılayarak mükemmel ilişkiler geliştirmiştir" dedi Terex Finlay Kuzey Amerika Satış Direktörü Joe Donnelly.

"Ryno Industries, Terex Finlay ile ortaklık yapmak için heyecanlı ve gururlu. Resmi bir ortak ve bayi olarak, Terex Finlay'in temsil ettiği ve en üst düzeyde müşteri desteği ve hizmeti aracılığıyla kaliteli ürünler sunmayı içeren her şeyi somutlaştıracağız. Colorado ve Wyoming'de Terex Finlay markasını inşa etmeyi dört gözle bekliyoruz!" dedi Ryan Powers.

Ryan Powers iletişim bilgileri:

Hücre: 303-880-6619

E-posta: rpowers@ryno-ind.com

İnternet sitesi: www.ryno-ind.com