Bir teklif
isteği

Haberler

Terex® Finlay, büyüyen küresel bayi ağına SEEMANN Baumaschinen'i ekliyor.

Terex Finlay, Seemann Baumaschinen'i Alman bayi ağına ekleyerek global bayi ağını genişletmeye devam ediyor.

SEEMANN, Münster ve Bremen arasında Kuzey Batı Almanya'da mobil kırıcılar, elekler ve konveyörlerin tam serisi için kiralama, satış, servis ve sonrası pazar desteği sağlayacaktır.


"SEEMANN, Terex Finlay'in toplam müşteri memnuniyeti sağlama felsefesini paylaşıyor. SEEMANN, inşaat ekipmanları konusunda 55 yılı aşkın deneyime ve pazarda olağanüstü bir üne sahiptir. Müşterilerinin bağlı olduğu üstün parçalar ve servis desteği sağlamak için üç son teknoloji mekanlarında 80 özel ekip üyesi tarafından desteklenen sektör lideri ürünlerle pazarlarına hizmet veriyorlar. SEEMANN'ın beraberinde getirdiği uzmanlık ve pazar bilgisi, bölgedeki markamızı güçlendirecek ve sonuçta müşterilere iş zorluklarına benzersiz çözümler sunacaktır." dedi.

"Terex Finlay bayisi olmak, yeni bir ürün grubuyla etkileşime geçmek ve müşteri teklifimizi genişletmek için heyecan verici bir fırsat. Terex Finlay, Alman pazarına yüksek kaliteli ekipman sağlayan mükemmel ve uzun süreli bir üne sahiptir. Birlikte çok net hedeflerimiz var.  Müşterilerimize sektördeki en yüksek makine çalışma sürelerini ve yaşam döngüsü değerlerini sunmaya kararlıyız ve üstün hizmet ve T-Link telematik gibi öncü teknolojilerle desteklenen premium ürünler sunarak bu hedefe ulaşacağız" dedi Mirco Seemann. "Sadece birinci sınıf ürünleri temsil etmeye ve bunları fabrikada eğitilmiş ekip üyelerimizin olağanüstü desteğiyle desteklemeye kararlıyız."

Daha fazla bilgi için iletişim:

İsim: Mirco Seemann

Telefon: +49 160 9699 1994

Email:mirco@seemann-online.de

İnternet sitesi: https://www.seemann-online.de/