Bir teklif
isteği

Haberler

Terex® Finlay, LLC Severmek'i Rusya'nın Kuzeybatı Federal Bölgesi'nde yeni tam hizmet satıcısı olarak ağırlıyor.

Sessiz geçen 2020'nin ardından Rusya'da birçok sektör operasyonlarını hızlandırmaya hazırlanıyor. Malzeme işleme sektörüne yönelik ağır makine talebi artarken Terex Finlay, LLC Severmek'in bölgeyi kapsayacak yeni bir tam servis bayi olarak atanmasıyla Rusya'nın Kuzey-Batı Federal Bölgesi'ndeki dağıtım ağını genişletiyor.

"Rusya'nın ekonomik aktivitesi toparlanıyor ve bu yıl güçlü bir şekilde büyümesi bekleniyor. Özellikle inşaat sektöründe faaliyet artışı yaşanıyor ve boru hattı büyük kamu sektörü altyapı taahhütleri ve özel sektör ticari, konut ve inşaat projeleriyle meşgul. Terex Finlay, yeni lokasyonlarda daha fazla müşteriye ulaşmak için Rusya içindeki bayi ağımızı genişleterek bu fırsatlardan yararlanmak istiyor. LLC Severmek nerede doğal bir uyum, onlar mükemmel sonra pazar destek yapıları ile deneyimli bir bayi ve daha da önemlisi 2013 yılından bu yana bölgede malzeme işleme ve inşaat ekipmanları tedarik ve hizmet ile zengin bir soyağacı vardır. Çok müşteri odaklıdırlar ve ihtiyaçlarını anlayarak ve karşılayarak müşterileri ile yakın kişisel ilişkiler geliştirmişlerdir" dedi İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Neil McIlwaine.

Severmek GM'si Rimantas Verbliugevičius, "Terex Finlay'i Severmek ekibinde ağırlamaktan heyecan duyuyoruz," dedi ve "Rus pazarına çok uygun yüksek kaliteli ekipmanlar inşa etme konusunda mükemmel bir üne sahipler. Makineler, Rusya'nın aşırı sıcak ve soğuk ortamlarıyla ve çok çeşitli uygulamalarda çalışma esnekliğiyle başa çıkabileceklerini uzun yıllar boyunca kanıtlamıştır.

Terex Finlay, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için çok çalışmasıyla ünlüdür ve bu da makinelerinde gösterilir. Her makine, müşterilerden beklenen verimli üretim, düşük işletme maliyetleri ve bakım kolaylığı sağlamak için tasarlanmıştır. 
Malzeme işleme endüstrisindeki deneyimleri ve odaklanmaları, ürün teklifimiz için doğal bir tamamlayıcıdır. Pazar paylarını büyütmek için onlarla birlikte çalışmayı ve müşterilerimize üretim ve karlılık hedeflerine ulaşmaları için mümkün olan en iyi ekipmanı sağlamayı dört gözle bekliyoruz.  

Daha fazla bilgi için iletişim:

İsim: Rimantas Verbliugevičius

Telefon: +7 921 364 39 15

E-posta: rimantas@severmek.ru

İnternet sitesi: https://severmek.ru/