Bir teklif
isteği

Haberler

FINLAY®, STEINEXPO 2023'TE DÖRT MAKİNEYİ SERGİLEYECEK.

Finlay®, Steinexpo 2023'te kırma, eleme ve taşıma ürün yelpazesindeki dört makineyi sergileyecek.

  “İşimiz, müşterilerimizin güvenebileceği dinamik ve yenilikçi, dünya standartlarında lider ürünler sunmaya yönelik temel değerler ve inançlar üzerine kurulmuştur. Almanya, son beş yıldır Finlay için heyecan verici bir büyüme pazarı haline geldi. Steinexpo, 2023'ü heyecanla bekliyoruz ve ziyaretçilerin C4 standını arayarak bu makineleri bizzat görmelerini ve bayilerimizle ve markanın destekleyici ürün uzmanlarıyla tanışmak için zaman ayırmalarını teşvik ediyoruz." Yorumladı İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Neil McIlwaine.

Fuarda sergilenecek dört makine şunlardır: J-1160 çeneli kırıcı, IC-110RS kompakt darbeli kırıcı, 883+ kafa derisi eleme makinesi ve TC-80 paletli konveyör.


J-1160 çeneli kırıcı

Finlay® J-1160 mobil çeneli kırıcı, agrega üretiminin yanı sıra beton ve asfalt geri dönüşüm uygulamalarına yönelik bir birincil kırıcıdır. Makine, tıkanıklıkların temizlenmesi ve yıkım uygulamaları için tersinir çalışma sunan hidrostatik tahrike sahiptir. Şantiyeler arasında taşınması kolay ve kurulumu ve sökülmesi hızlı olacak şekilde tasarlanmıştır.

Makinede sağlam bir Terex 1000mm x 600mm tek mafsallı çeneli kırıcı bulunur.

IC-110RS darbeli kırıcı
Finlay® IC-110RS mobil darbeli kırıcı, taşocakçılığı, inşaat ve yıkım kalıntıları, betonarme ve asfalt geri dönüşüm uygulamaları için kompakt bir kırma ve eleme tesisinin çok yönlülüğünü tek bir mobil platformda sağlar. Makinenin önemli bir özelliği, yerleşik 2,74 m x 1,5 m tek katlı elektir.

Büyük boyutlu malzemenin kırma odasına geri devridaim edilmesini veya büyük boyutlu bir ürünün istiflenmesini gerektirmeyen uygulamalar için, eleme ve devridaim sisteminin tamamı makineden hızlı bir şekilde ayrılabilir. Makine, sağlam bir doğrudan tahrikli Finlay® Ø1034mm x 1000mm darbeli kırıcı etrafında inşa edilmiştir.


883+ ölçeklendirme ekranı

Finlay® 883+ mobil elek, taş ocağı ve madencilik, demir cevheri, inşaat yıkım atıkları, kum, çakıl, kompost, üst toprak ve kömür gibi birincil ve ikincil eleme uygulamalarında çalışmak üzere yüksek kapasiteli ve çok yönlü, ağır hizmet tipi bir elek olarak geliştirilmiştir. . Elek kutusunda iki adet “gerçek” tam boyutlu 4,8 x 1,53m eleme platformu bulunur.

TC-80 paletli konveyör

Finlay® TC-80 mobil istifleyici, sabit ve mobil kırma ve eleme tesislerine sorunsuz bir şekilde entegre edilebilen, oldukça taşınabilir ve esnek bir makinedir. Makine, 37° durma açısına dayalı olarak maksimum konik istif kapasitesi üretebilen 22,8 m'lik bir boşaltma konveyörüne sahiptir: 3228 ton.