Bir teklif
isteği

Haberler

Finlay'ın SteinExpo 2023'teki başarısı

Finlay®, 23 - 26 Ağustos 2023 tarihleri arasında inşaat malzemeleri endüstrisine yönelik 11. Uluslararası tanıtım fuarı olan SteinExpo 2023'e katılmaktan mutluluk duydu.

SteinExpo, dört yerel distribütörle birlikte Finlay ekibi için kırma, eleme ve taşıma portföyümüzdeki, etkinliğin ana ilgi çekici noktalarından biri olan makineleri sergilemek için mükemmel bir fırsattı.

Fuarda sergilenen dört makine şunlardı: J-1160 çeneli kırıcı, IC-110RS kompakt darbeli kırıcı, 863+ kafa derisi eleme makinesi ve TC-80 paletli konveyör.

J-1160 çeneli kırıcı
Finlay® J-1160 mobil çeneli kırıcı, agrega üretiminin yanı sıra beton ve asfalt geri dönüşüm uygulamalarına yönelik bir birincil kırıcıdır. Makine, tıkanıklıkların temizlenmesi ve yıkım uygulamaları için tersinir çalışma sunan hidrostatik tahrike sahiptir. Şantiyeler arasında taşınması kolay ve kurulumu ve sökülmesi hızlı olacak şekilde tasarlanmıştır.

IC-110RS darbeli kırıcı
Finlay® IC-110RS mobil darbeli kırıcı, taşocakçılığı, inşaat ve yıkım kalıntıları, betonarme ve asfalt geri dönüşüm uygulamaları için kompakt bir kırma ve eleme tesisinin çok yönlülüğünü tek bir mobil platformda sağlar. Makinenin önemli bir özelliği, yerleşik 2,74 m x 1,5 m tek katlı elektir.

863+ Ölçeklendirme Ekranı
Finlay® 863+ mobil eleme tesisi, kompakt ve agresif, öne bakan bir elektir. Bu esnek ve mobil tesis, saha alanının önemli olduğu agrega, kum ve çakıl, üst toprak, inşaat yıkımı ve geri dönüşüm uygulamalarında çalışabilir.

TC-80 paletli konveyör
Finlay® TC-80 mobil istifleyici, sabit ve mobil kırma ve eleme tesislerine sorunsuz bir şekilde entegre edilebilen, oldukça taşınabilir ve esnek bir makinedir. Makine, 37° durma açısına dayalı olarak maksimum konik istif kapasitesi üretebilen 22,8 m'lik bir boşaltma konveyörüne sahiptir: 3228 ton.

Finlay'in SteinExpo'ya katılımı hakkında yorum yapan Finlay İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Neil McIlwaine şunları söyledi: 'Finlay'in portföyü ve müşteri vaadi, küresel kırma ve eleme endüstrisindeki 65 yıllık bilgi ve deneyime dayanmaktadır. Finlay, zengin tarihi boyunca yeni ürün ve teknolojilere öncülük etmiştir. SteinExpo, ürünlerimizi pazara sergilemek için harika bir fırsattı ve müşteriler, sergilenen makinelerin kalitesinden etkilendiler.'

Etkinlik boyunca verdikleri destek için bayi ortaklarımız BAU Süddeutsche Baumaschinen Handels GmbH, Werner Seemann GmbH, Bode Bautechnik ve Avesco AG'ye özellikle teşekkür ederiz.