Bir teklif
isteği

Haberler

Stewart & Stevenson Kolombiya için Yetkili Finlay® Distribütörü Olarak Atandı.

Finlay®, Stewart & Stevenson de las Americas Colombia'nın ("S&S Colombia") Kolombiya yetkili distribütörü olarak atandığını duyurmaktan memnuniyet duyar. S&S Colombia, paletli kırıcılar, elekler ve konveyörler de dahil olmak üzere Finlay ekipmanlarının tamamını tanıtacak. Ayrıca Kolombiya genelindeki müşterilere satış, servis, parça ve kiralama hizmetleri de sunacak.

S&S Colombia, Kolombiya'da pazarladıkları yüksek kaliteli ürünler ve en önemlisi de profesyonel satış sonrası ve servis hizmetleriyle tanınan mükemmel bir üne sahip. Şirketin genel merkezi Bogota'da olup, Kolombiya genelinde stratejik olarak konumlandırılmış beş şubesi ve servis/parça tesisleri bulunmaktadır. Dünya standartlarındaki servis noktalarına ek olarak, müşteriler kapsamlı bir mobil servis filosu ve fabrikada eğitim almış teknisyenlerin kritik desteğinden yararlanacak.

Finlay İş Geliştirme Müdürü Carlos Guallart, "Büyüyen Güney Amerika ağımıza yeni bir distribütör kattığımız için hiç bu kadar heyecanlı olmamıştık," diyor. "Stewart & Stevenson, müşteri hizmetlerinin temel değerine odaklandıkları için mükemmel bir ortak. Mükemmel bir itibara sahipler ve Kolombiya'da profesyonel pazar sonrası destekleriyle tanınıyorlar.  Bu benzer fikirli sinerjinin harika yeni müşteri ilişkileri üreteceğinden ve bölgede halihazırda faaliyet gösteren makinelere mükemmel destek sağlayacağından eminiz."

Stewart & Stevenson Latin Amerika Başkan Yardımcısı Rafael Garcia, "Güney Amerika'da distribütör olmaktan ve 'Finlay Ailesi'ne katılmaktan heyecan duyuyoruz" dedi. " Kolombiya'daki müşteriler, kendileri kadar sıkı çalışacak güvenilir, dayanıklı ve sağlam ekipmanlar arıyor. Finlay makineleri bu açıdan ideal ve onları müşterilerimize tanıtmak için sabırsızlanıyoruz. Finlay ile ilişkilerimizi geliştirmeyi ve Kolombiya'daki müşterilerimize güvenilir çözümler sunmayı dört gözle bekliyoruz."