Bir teklif
isteği

Haberler

Terex® Finlay, Finlay Group NZ'nin Yeni Zelanda, Yeni Kaledonya ve Pasifik Adaları'nı kapsayan yeni yetkili satıcısı olarak atandığını duyurmaktan mutluluk duyar.

Finlay Australia'nın tamamına sahip olduğu bir yan kuruluş olan Finlay Group NZ (Finlay NZ), müşterilere derhal geçerli olmak üzere satış, saha desteği ve servis, parça ve kiralama sağlayacaktır. Finlay NZ, Gary Payne tarafından yönetiliyor. Gary, malzeme işleme müşterilerinin ihtiyaçlarına hizmet etme konusunda 30 yılı aşkın deneyime sahiptir ve güvenilirlik ve profesyonellik konusunda olağanüstü bir itibar kazanmıştır. "Finlay Group önde gelen bir bayi ve işimizi Yeni Zelanda ve Pasifik Adaları'nda temsil etmek için ayak izlerini genişletmelerinden memnunuz.

Müşterilerin iş sahalarında karşılaştıkları zorlukları ve çeşitli uygulamaları anlayan birinci sınıf bir satıcıdırlar. İşleri, müşteriye her aşamada destek olmak üzerine kuruludur. Finlay NZ'yi sahada hemen satışa veya kiralamaya hazır ekipmanlarla kurmak için büyük yatırımlar yaptılar. Ekipmanı desteklemek için kendi tesislerini zaten açmış durumdalar ve bu bölgelerdeki mevcut Terex Finlay makineleri popülasyonunu desteklemek için rafta önemli yedek parça stoğuna sahipler. Bu pazarlarda uzun bir geçmişimiz var ve pazar payımızı artırmayı dört gözle bekliyoruz." dedi Terex Finlay Bölge Satış Direktörü Joe Donnelly.

Terleme tipi bir ekipman için çok önemli. İnşaat sektöründeki tasarımlarını desteklemek için yetiştirilmiş ve onların tasarımı ile ilgili olarak projelendirilmektedir. gözlemleyin" yorumunu yapan Grup Genel Müdürü Gerard Grigson.

Gary Payne'e şu adresten:

Hücre: 027 287 1747

E-posta: gpayne@finlaygroup.co.nz

Web: www.finlaygroup.co.nz 726 Ana Kuzey Yolu Kaiapoi 7691 Yeni Zelanda