Bir teklif
isteği

Haberler

Terex® Finlay, STRIMAK Baumaschinen und Kraftfahrzeug GmbH'yi Kuzey Almanya'daki yeni bayi olarak duyurdu

Terex Finlay, STRIMAK Baumaschinen und Kraftfahrzeug GmbH'nin (Strimak) atandığını duyurmaktan mutluluk duyar. Strimak, Terex Finlay paletli kırıcılar, elekler ve taşıma ekipmanları serisinin tamamını dağıtacak ve destekleyecek ve Kuzey Almanya'da satış sonrası desteği sağlayacak. “Strimak, köklü ve saygın bir işletmedir ve mobil kırma ve eleme konusundaki kapsamlı deneyimleri, onları işimiz için çok uygun kılmaktadır. Strimak ekibi sektörde büyük saygı görüyor ve yerel hizmet ve destekle desteklenen bölgede bizi temsil etmek için doğru ortak olduklarını biliyorum. Terex Finlay Bölge Satış Müdürü Helmut Domes, pazardaki varlıkları ve uzmanlıkları sayesinde Almanya'daki pazar payımızı daha da büyütmeyi umuyoruz" dedi. “Kuzey Almanya'daki yetkili Terex Finlay bayisi olarak atandığımız için mutluyuz. Terex Finlay dünya çapında tanınan bir markadır ve ürünlerini 60 yılı aşkın bir süredir Almanya genelinde satmaktadır.

Bölgede halihazırda büyük bir makine popülasyonu var ve bu makineleri ve müşterileri desteklemek için sabırsızlanıyoruz. Yıllar boyunca başarımızı, müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya uyum sağlamaya ve önde gelen üreticilerle ortaklık kurmaya dayandırdık. Portföyümüzü eksiksiz bir Terex Finlay ürün yelpazesini sunacak şekilde genişleterek, mevcut ve yeni müşterilerimize işleri için daha da geniş bir çözüm seçeneği sunuyoruz. Breitenfelde'deki tesisimize ilk Terex Finlay makinelerimizi teslim aldığımız için çok mutluyuz."

dedi Niels Rienecker, Strimak, Satış Müdürü. İletişim detayları: Niels Rienecker Mob.: +49 174 586 2466 E-posta: n.rienecker@strimak.de