Bir teklif
isteği

Haberler

Finlay®, Thomas Baumaschinen GmbH'nin Finlay kırıcı, elek ve taşıma ekipmanlarının tüm serisinin dağıtımını ve desteğini üstlendiğini duyurmaktan mutluluk duymaktadır.

Thomas Baumaschinen, inşaat ekipmanları sektöründe önemli bir oyuncudur ve 2006 yılından bu yana Almanya pazarına hizmet vermektedir. Yıllar içinde şirket, geniş ve sadık müşteri tabanının artan beklentilerini karşılamak için ürün yelpazesini çeşitlendirmiştir.

"Son yıllarda Finlay, T-Link telematik ve Avrupa pazarı için kapsamlı bir kompakt kırıcı, elek ve konveyör yelpazesinin geliştirilmesi gibi yeniliklerle desteklenen önemli bir büyüme kaydetmiştir. Bu nedenle Finlay ve Thomas Baumaschinen'in, müşterilerin yüksek teknolojiye sahip Finlay makinelerini kiralamalarını ve satın almalarını sağlarken Thomas'ın deneyiminden ve hizmet kalitesinden yararlanmaları için ortaklık yapmaya karar vermeleri son derece doğaldır. Bu işbirliğini dört gözle bekliyor ve Thomas Baumaschinen'in kendini işine adamış ve odaklanmış ekibinin zamanında hizmet vermesini ve yüksek nitelikli ve deneyimli servis ekiplerinin Finlay makinelerinin en üst düzeyde bakımını sağlamak için en son teknolojiyle donatılmasını bekliyorum" dedi.

Thomas Baumaschinen Kurucusu Max Thomas ise şunları söyledi: "Finlay markasının uzun yıllardır farkındayız. Müşterilerimizin Finlay makineleriyle deneyimleri var ve markanın yapı kalitesi, güvenilirliği ve performansından etkilendiler, biz de bunu kendimiz deneyimlemek istedik. Şimdiye kadar çok etkilendik! İşimiz hizmet ve desteğin önemine odaklanmıştır ve ekibimiz müşteri beklentilerini aştığımızdan emin olmak için yorulmadan çalışmaktadır. Finlay, pazarımızda uzun yıllar boyunca kendini kanıtlamış sağlam ve güvenilir ekipmanlardan oluşan geniş bir ürün yelpazesine sahip ve gururla arkasında durabileceğimiz ve destekleyebileceğimiz bir ürün grubu. Finlay'in son yıllarda ürün yelpazesini genişleterek attığı büyük adımları gördük ve yeni model tanıtımları ve hibrit teknolojisine ilişkin planları için gelecekteki agresif ürün yol haritalarından heyecan duyuyoruz. Birlikte, müşterilerin yatırımlarının getirisini en üst düzeye çıkarmalarını ve makinelerinin kullanım ömrü boyunca mümkün olan en iyi değeri elde etmelerini sağlayacağız."