Bir teklif
isteği

Haberler

Finlay® yeni TR-80 Radyal Konveyörünü tanıttı

Finlay, yeni TR-80 Radyal Konveyörün piyasaya sürüldüğünü duyurmaktan mutluluk duyar. Müşteriler düşünülerek tasarlanan makine, malzeme taşıma teknolojisinde verimlilik ve çok yönlülük açısından yeni standartlar belirliyor.  

Makine, ağır hizmet tipi birincil kırmadan hafif hizmet tipi uygulamalara kadar çok çeşitli uygulamalarda statik operasyonlara veya mobil kırma ve eleme kurulumunun bir parçası olarak kolaylıkla entegre edilebilir. 

Makinenin önemli bir özelliği, operatörlerin malzemeleri operasyonlarına ve saha yapılandırmasına uyacak şekilde ayarlanmış düzenlerde stoklamasına olanak tanıyan otomatik stoklama programıdır.  

 

Finlay TR-80 Radyal Konveyörün özellikleri şunlardır: 

Etkileyici stoklama kapasitesi: Konik modda çalıştırıldığında maksimum 10,18 m (33' 5'') boşaltma yüksekliği ile makine 1811 m3 (2369yd3) malzeme stoklayacaktır. Makine 120° Böbrek Fasulyesi modunda çalışacak şekilde yapılandırıldığında 7566m3 (9897yd3) malzeme stoklayacaktır. 

Radyal Tasarım Mükemmelliği: Uyarlanabilirlik için tasarlanan radyal işlevsellik, çeşitli malzeme türlerine ve saha düzenlerine hitap eden esnek stoklama yapılandırmalarına olanak tanır. 

Güvenlik: Makineye entegre edilen güvenlik önlemleri arasında besleme kapağının hidrolik besleme yüksekliği ayarı ve ana konveyörün pimsiz açılması yer alır.  

Güvenilirlik ve Dayanıklılık: Zorlu kullanıma dayanacak şekilde üretilen Finlay TR-80, yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmiştir ve zorlu ortamlarda bile uzun ömür ve güvenilir performans sağlar. 

 

Ürün ve Uygulamalar Müdürü Alan Witherow şunları söyledi: "Yeni TR-80 radyal konveyörümüzün piyasaya sürülmesi, müşterilerimizin güvenebileceği ve güvenilir çözümler sunma konusundaki kararlılığımızı göstermektedir. TR-80, saha verimliliğini artıracak ve malzeme taşıma süreçlerini kolaylaştıracak yeni bir ölçüt oluşturuyor. TR-80 radyal konveyör, malzeme taşıma teknolojisinde önemli bir sıçrama anlamına geliyor ve Finlay'in endüstri standartlarını aşan yüksek performanslı çözümler sunma konusundaki kararlılığını gösteriyor. Müşteriler yalnızca operasyonlarında maliyet tasarrufu sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda TR-80'in entegrasyonu stok sahasındaki malzemenin ayrışmasını, bozulmasını, sıkışmasını ve kirlenmesini azaltarak tutarlı kalitede ürün elde edilmesini sağlayacaktır."