Bir teklif
isteği

Haberler

Arkadaşımız LaVerne "Tuffy" E. Rose'un vefatını duyurmaktan büyük üzüntü duyuyoruz. Tuffy 24 Eylül 2020 Perşembe günü vefat etti.

Arkadaşımız LaVerne "Tuffy" E. Rose'un vefatını duyurmaktan büyük üzüntü duyuyoruz. Tuffy 24 Eylül 2020 Perşembe günü vefat etti.

Tuffy ailesi ve arkadaşları tarafından çok sevildi ve sektörümüzün bir simgesiydi. Michigan ve çevresindeki pazarlara hizmet veren ve prensipleri ve değerleri bugün HiPoint Aggregate Equipment aracılığıyla temsil edilen özel bir agrega ekipman şirketi olan Nevada Equipment'ı kuran olağanüstü ve başarılı bir girişimciydi.

Olağanüstü iş ahlakı, müşterilerine ve tedarikçilerine uzun vadeli bağlılığı, her zaman doğru olanı yapma konusundaki sarsılmaz arzusu ve meslektaşlarının hem kişisel hem de şirketin başarısının ayrılmaz bir parçası olduğuna olan inancı onu gerçekten bir tür yaptı.

Bir aile babası olarak Tuffy’nin hayatı iş hayatına kadar uzadı. Oğulları Andy, Tim ve torunu Dan, HiPoint Agrega Ekipmanında mirasına devam ediyor.

Tuffy'nin 1980'lerden itibaren Terex Finlay ile uzun süredir devam eden bir ilişkisi var. 1990'larda ve 2000'lerin başında güçlü bağ ve dostluğun kanıtı Terex Finlay Kuzey Amerika organizasyonu, Tuffys’in Milford Michigan tesisinin dışında kurulmuştu. Yıllar boyunca Tuffy ile çalışan herkes onun sıcak yürekli mizahını hatırlıyor - kocaman gülümsemesi ve herhangi bir zamanda herhangi birine yardım etme isteği.

Tuffy, Kore Savaşı sırasında ABD Hava Kuvvetlerinde görev yaptı. VFW ve Clawson Lions Club üyesiydi. Hayatı severdi ve kilise ve tüm aile faaliyetleriyle aktifti. Tuffy hırslı bir Detroit Lions hayranıydı ve seyahat etmekten keyif alıyordu.

Tuffy, eşi Laverne Urban ve çocukları tarafından hayatta kaldı; Marilyn (Mark) Fellows, Tim Rose, Becky (Michael) Wiitanen, Andy Rose ve merhum Stephanie (Mike) Bilbey; Pam (Mike) Loszewski, Tina (Rusty) Walker, Darrin (Shelly) Urban, Jonathan (Heather) Urban ve merhum Jimmy Urban'ın üvey babası ve çok sayıda torun ve büyük torun. İlk karısı Sally ve 6 kardeşi ölümden önce gelir.

Şu anda Terex Finlay'deki herkesin genişletilmiş Rose Ailesi'ne başsağlığı dileklerini iletiyor. Böylesine "iyi bir adam" tanımış olduğumuz için çok mutluyuz.