Bir teklif
isteği

Haberler

Finlay® Screen'de tutumlu yakıt yakımı Virtigo Sand & Stone'u etkiliyor.

Güney Afrika'da 2010 yılı, ülkenin Dünya Futbol Kupası'na başarıyla ev sahipliği yaptığı yıl olarak hatırlanacaktır.

İnşaat malzemeleri tedariki işindeyseniz, bu dönemde mühendislerin çimento tuğlaların yapımında kullanılan malzemelerin kalitesi konusunda kuralcı hale geldiklerini ve yaraya tuz basmak için kaliteli inşaat kumunun kıtlaştığını da hatırlayabilirsiniz.

Bu kıtlığın farkında olan iki kişi, Western Cape'de Malmesbury'nin dışındaki Virtigo Sand & Stone'un sahipleri Jannie ve Lejandi Burger'den oluşan baba-kız ekibi. Jannie inşaat malzemesi ve nakliyesini babasının dizinin dibinde öğrenmiş.

"Rahmetli babam Slabbert Burger, 57 yıl boyunca bu işi yürüttüğü için inşaat malzemesi tedariki ve özellikle de nakliyesi konusunda bir efsaneydi," diyor Jannie. "85 yaşındayken bile kaldırım döşediği ve felç geçirdikten sonra bile her gün özenle işe gittiği biliniyor."

Virtigo Sand & Stone 2013 yılında kuruldu ve şirket kum ve taş çıkararak bunları Western Cape'te satıyor ve dağıtıyor. Lejandi Burger, "Malmesbury, kum ve taşının kalitesi ve özellikle de bugünlerde büyük saygı gören kumunun rengiyle tanınıyor," diyor. "Kumumuzun küp şeklindeki kristalleri çimentoya daha iyi yapışıyor, bu da beton karıştırırken daha az kum gerektiği anlamına geliyor."

Lejandi, Winelands Bölge Belediyesi'nin Malmesbury'den gelen laterit çakılını kalite ölçütü olarak gördüğünü ve daha eski çakıllar çıkarıldıkça daha koyu kırmızı tonların ortaya çıktığını, bunun da onu daha çok aranan bir mal haline getirdiğini ekliyor.

Jannie, "Kum ve çakıl madenciliği size bunu başarılı bir şekilde yapmak için bir eleğe ihtiyacımız olduğunu söyleyecektir ve 2015 yılında kendi ekipmanımızı satın alana kadar elek kiraladık" diyor. "İkinci el ekipman piyasasında eski bir Finlay 683 Elek bulduk ve gerektiğinde parçalarını değiştirerek kullanmaya devam ettik ve bizim için iyi çalıştı, ürünün çıkarılmasından müşterilerimize teslim edilmesine kadar işimizdeki tüm değer zincirine sahip olmamıza yardımcı oldu."

Jannie'ye göre Bell Equipment'ın Satış Temsilcisi Fiona Johnson kendileriyle düzenli olarak iletişim halindeydi ve Finlay Screen rotasını izlemeye karar verdiklerinde aradığı ilk kişi Fiona oldu.

Jannie, "Kiraladığımız Finlay Eleklerle olan deneyimimiz ve eski makineye sahip olmamız nedeniyle, ekipmanın ihtiyaçlarımıza en uygun şekilde çalışması için nasıl ince ayar yapacağımızı biliyorduk," diye ekliyor. "Yeni Finlay 683 Screen'i satın almamızın nedenleri bunlardı, çünkü neler yapabileceğini biliyorduk ve Bell Satış Temsilcisi Fiona Johnson'ın bizimle iletişim halinde olmasıyla birlikte markaya olan inancımız makine ve tedarikçi seçimini kolaylaştırdı."

Finlay 683 Screen, finansmanı sağlandıktan sonra Nisan 2021'de, sipariş edildikten sonraki üç hafta içinde teslim edildi.

"İki tesiste faaliyet gösteriyoruz ve haftada beş buçuk gün üretim yapıyoruz ve Finlay 683 Screen dokuz güne kadar çalışıyor.