Bir teklif
isteği

Haberler

JY Voghel, Finlay® bölgesini Ontario, Kanada'yı kapsayacak şekilde genişletti.

Finlay®, uzun süredir faaliyet gösteren bayisi JY Voghel'in (Voghel) Kanada'nın Ontario eyaletini de kapsayacak şekilde bölgesini genişleteceğini duyurmaktan mutluluk duymaktadır.

Agrega, madencilik ve geri dönüşüm sektörlerinde 25 yılı aşkın deneyime sahip olan Voghel, Mart 2010'dan bu yana Quebec'te Finlay'i temsil etmektedir. Mükemmel hizmet ve müşteri desteği sağlayan kanıtlanmış geçmiş performanslarına dayanarak ek bölge ile ödüllendirildiler. Voghel, yeni bölgeyi kapsayacak şekilde personel ve hizmet desteğini artıracak.

İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Pascal Gosselin, "Bölge genişlemesi, Ontario genelinde taşocakçılığı, madencilik, kum ve çakıl, inşaat, yıkım ve geri dönüşüm endüstrilerindeki müşterilere parça, servis, kiralama ve Finlay ekipmanlarının satışıyla hizmet vermemizi sağlıyor" dedi. "Ontario'daki müşterilerimize her zaman en üst düzeyde hizmet sunabiliyoruz, ihtiyaç duydukları parçaları stokluyoruz ve satış veya kiralama için yeni ekipman modellerinin tamamını sunuyoruz. Şirket kültürümüz, müşterilerimizin ve ekip üyelerimizin ihtiyaçlarına öncelik vermek üzerine kuruludur. Bölgeye malzeme işleme ekipmanı ve çözümlerinde en iyisini getirmeye kararlıyız ve toplumda uzun vadeli ilişkiler geliştirmeyi dört gözle bekliyoruz."

"Voghel köklü bir Finlay bayisidir ve olağanüstü bir itibara sahiptir. Bir şirket olarak kalite ve iş dürüstlüğü standartları Finlay'inkilerle çok iyi örtüşüyor. Sürekli olarak ortalama 20 ila 40 Finlay makinesi stokluyorlar ve bu makine parkını korumak için önemli bir ileri sipariş bankasına sahipler. Onarım ve hazırlık bölmelerine sahip etkileyici bir atölyeye sahip olan Voghel, servis departmanının müşteri ihtiyaçlarına göre yapılandırılmış satış ve kiralama makineleri hazırlama hızıyla gurur duymaktadır. Makinelerin sahada hızlı bir şekilde teslim edilmesi ve devreye alınması için sektör gereksinimlerini sürekli olarak aşmaktadırlar. Finlay Bölge Satış Müdürü Philip Berresford, "Müşterilerimiz, pazarı ve müşterilerin operasyonlarında her gün karşılaştıkları zorlukları gerçekten bilen köklü uzmanların ellerinde olacak" dedi.

JY Voghel iletişim bilgileri:

Chris Carruthers (Ontario'daki satış temsilcisi)

C: 613 223-1724

E: ccarruthers@voghel.com

Sébastien Marquis (Satış direktörü)

C: 514 773-2971

E: smarquis@voghel.com

Pascal Gosselin (İş Geliştirme Başkan Yardımcısı)

C: 514 318-3616

E: pgosselin@voghel.com