Bir teklif
isteği

Haberler

Eski Ağırlama ve Havacılık İşçileri Terex'te Yeni Nitelikli İstihdam Kazanıyor

Küresel bir malzeme işleme ekipmanı üreticisi olan Terex, akredite eğitim programları aracılığıyla eski bir barmen ve havacılık çırağı dahil olmak üzere çeşitli disiplinlerden iş arayanları başarılı bir şekilde eğitti ve işe aldı. Yakın zamanda sitenin Kaynak Akademisi aracılığıyla işe alınan eski bir barmen olan Connor Lilley şöyle açıklıyor: "COVID-19 konaklama endüstrisini yok ettikten ve işimi kaybettikten sonra, sektörün kararsızlığını fark ettim ve bir ticaret yapmaya karar verdim.

Terex'in ayağımı hemen endüstrinin kapısına götürebileceğim ücretli bir eğitim kursu sunduğunu görünce şaşırdım. Eğitimi çok bilgilendirici ve uygulamalı buldum; her gün gelişme şansı oldu. Kaynak Akademisi'ne başlamadan önce bir tane bile tutulan bir kaynak torçu görmemiş olmam ve şimdi büyük makineler yapıyor, çok geçişli kaynaklar çalıştırıyor ve son teslim tarihlerini karşılamak için bir ekiple koordinasyon içinde oluyorum. teklif edildi.

" Terex Dungannon İK Direktörü Bronagh McAteer, “Program, iş arayanlara kaynak konusunda yetenekli olma fırsatı verirken, devam eden yetenekli kaynakçı eksikliğini gidermemize, şirketimiz içinde bir beceri hattı oluşturmamıza ve talebi karşılama becerimizi geliştirmemize yardımcı oluyor. South West College'daki ortaklarımızla akademik öğrenmenin harmanlanması ve Terex'te ücretli iş deneyimi, sonunda bir iş fırsatı ile birlikte iş arayanlar için çekici bir yoldur. Akademi katılımcıları, tamamen harmanlanmış bir pratik eğitim paketi alırlar ve programın başarıyla tamamlanmasının ardından, MIG Kaynakta NVQ Seviye 1 Ödülü ve Terex'te kalıcı bir pozisyon elde edecekler. " Connor devam ederek şunları söylüyor:

“Terex, çalışmak için harika bir şirket olduğunu kanıtladı ve ilerleme kaydedildiği sürece bunu başarmak için her zaman çabalayacağım. Önümüzdeki yıl tüm kaynak yeterliliklerimi almayı ve oradan devam etmeyi planlıyorum - muhtemelen gelecekte Terex'in çok uluslu yönünden seyahat etmeyi çok isterim gibi yararlanın. Bana ticarete girme şansı veren Terex'teki tüm insanlara içtenlikle teşekkür etmek istiyorum - pek çok şirket yarım milyon poundluk ekipman yapmak için işsiz bir barmeni işe alma şansını kullanmaz. "

Adam Russell, havacılık endüstrisinde gereksiz hale getirildikten sonra şirkete taşınan Terex'te başarı için çabalayan başka bir ekip üyesi. bu, mühendislik endüstrisindeki eğitimimi ve bilgimi karşılayacak ve çıraklığımı bitirmemi sağlayacak. Terex mükemmel bir fırsattı. Eğitim programım bana birçok farklı departmanda zaman geçirme, benim için en iyi olanı hissettiğimi ve en çok hangi alanlarda başarılı olduğumu görme fırsatı verdi. Şu anda Power Builds'tayım, tankların montajı üzerinde çalışıyorum ve makinelere takılmak üzere hazırlıyorum. Terex'teki meslektaşlarım tarafından çok hoş karşılandığımı ve desteklendiğini hissediyorum, her zaman yardım etmeye ve beni her zaman daha iyisini yapmaya zorlamaya istekliler. Bu yıl Seviye 3 Makine Mühendisliği Çıraklığımı tamamlamayı umuyorum ve ardından Terex ile bir Yüksek Seviye Çıraklık tamamlamayı planlıyorum, bu da şirkette birçok farklı kariyer yoluna gitmemi sağlayacak. ” Terex'teki kariyer programlarıyla ilgilenecek birini tanıyorsanız, ilgilerini terex.com/production adresinden kaydedebilirler.