Bir teklif
isteği

Haberler

Finlay, 65 Yıllık Güçlü Mirası Güçlü Gelecekle Kutlayan Dünya Bayi Konferansına Ev Sahipliği Yaptı

Mobil kırma ve eleme endüstrisinde öncü bir güç olan Finlay®, kısa süre önce İspanya'nın Barselona şehrinin muhteşem manzarasında düzenlenen Dünya Bayi Konferansında Avrupa, Kuzey ve Güney Amerika, Asya, Afrika ve Avustralya'dan yaklaşık 200 konuğu ağırladı. Etkinlik, Finlay'in 65 yıllık olağanüstü güçlü mirasını ve güçlü ve yenilikçi bir geleceğe olan istikrarlı bağlılığını anması için bir fırsat olarak hizmet etti.

Finlay İş Kolu Direktörü Matt Dickson, “Bu yılki konferansın en önemli odak noktası, 65 yıllık tarihimiz boyunca Finlay'in kalbinde yer alan aile zihniyetini güçlendirmekti” dedi. “Finlay bir isim veya logodan daha fazlasıdır; mükemmelliğin, yeniliğin ve bütünlüğün sembolüdür. Bu, ekibimizin ve dünya çapındaki distribütörlerimizin sıkı çalışmasını ve istikrarlı bağlılığını temsil eder. Bu, her seferinde bir makine ve her seferinde bir memnun müşteriyle birlikte oluşturduğumuz bir mirastır."

Konferans, Finlay'in ürün tekliflerini, operasyonlarını ve kalite yönetimini, geleceğe yönelik çözümleri, dijital yolculuğu, satış sonrası desteği, pazarlama stratejilerini, küresel parça desteğini, kiralama fırsatlarını ve Terex Finansal Çözümler'in ek desteğini inceleyen bir dizi bilgilendirici sunumla gerçekleşti. Finlay müşterilerine getiriyor.

F1 Williams Racing ve Red Bull Racing'in eski Teknik ve İnovasyon Ortaklıkları Başkanı olan ve şimdiye kadarki en hızlı pit değişiminden sorumlu olan Al Peasland'ın büyüleyici bir açılış konuşması. Sürekli yeniliğin, mühendislikte mükemmeliyet arayışının, işbirliği ve katılımın teşvik edilmesinin ve en önemlisi ekip çalışması ruhunun önemini vurgulayan ilham verici sözleri Finlay konukları arasında yankı uyandırdı.

Konuklara yalnızca çok sayıda değerli bilgi verilmedi, aynı zamanda konferansın ilk akşamı güzel Barselona limanına bakan etkileyici bir çatı katında sıcak bir karşılama resepsiyonunun da keyfini çıkardılar. Konferansın ikinci gecesi, Finlay küresel dağıtım ağının başarılarını kutlamak amacıyla düzenlenen ödül gala yemeğiydi. Özel akşam, Barselona'nın en iyi neoklasik binalarından biri olarak kabul edilen, 8. yüzyıldan kalma muhteşem bir bina olan La Llotja de Mar'da gerçekleşti. Konferansın üçüncü akşamında sona ermesiyle konuklar, gün batımında Barselona'nın pitoresk sahil şeridinde katamaran turları düzenleyerek unutulmaz bir deneyim yaşadılar.

“Güçlü Geçmişimiz, Güçlü Geleceğimiz kadar önemli olan, dağıtım ağımız ile üretim tesisimizdeki mühendislik, üretim ve destek ekiplerimiz arasındaki güçlü ilişkilerdir. Bunları sürdürmek başarının olmazsa olmazıdır. Dünya Bayi Konferansımız yalnızca köklü geçmişimizi kutlamakla kalmadı, aynı zamanda birliktelik ve karşılıklı büyüme duygusunu da güçlendirerek ilerideki parlak ve yenilikçi bir geleceğin temellerini attı," diye sözlerini tamamladı Dickson.